Now Reading
Reperio SlAyaus dainos „Nova“ vaizdo klipas – atsvara smurtui

Reperio SlAyaus dainos „Nova“ vaizdo klipas – atsvara smurtui

Reperio SlAyaus dainos „Nova“ vaizdo klipas – atsvara smurtui

Laikas.lt

Daugėja vaizdo klipų Lietuvoje, daugėja ir peržiūrų, bet šį kartą jos iššauktos ne aukštakulnių kaukšėjimo ir fonogramų išpūstų blizgių burbulų. Šįkart tai daug panašiau į pranašystę, kurioje niūrių aktualijų apniauktoje Lietuvos kasdienybėje reperis iš Šiaulių kviečia ieškoti šviesos spindulio.

Tokios straipsnių antraštės, kaip „Lietuvos provincijos jaunimas: pasiruošęs žudyti“ verčia rašyti, parodyti, kad jaunimas gali save išreikšti kitaip ir pasitelkiant meną save realizuoti. Visa tai tampa puikia atsvara dabar matomoms nežmoniško smurto apraiškoms.

Būtent tokį kelią pasirinkęs šiauliečių repo grupės IGG („Iki Gyvos Galvos“) narys SlAyus, pasikliaudamas savo naujausiu darbu „Nova“, skatina pažiūrėti iš tamsos į šviesą ir pakeisti dabar dominuojantį ėjimą kitu keliu, vedančiu priešinga kryptimi, iš šviesos į tamsą .
Atlikėjas šiuo kūriniu bando matyti daugiau, žvelgdamas į giliai sieloje glūdinčias paslaptis, taip pat atiduodamas pagarbą mus supančiai aplinkai ir gamtai. Anot SlAyaus, „Nova“ – tai gyvenimas su visais jo pakilimais ir nuopuoliais.

„Viena šviesi naktis, kuri tamsiose gatvėse ir mūsų mintyse veda į nenutrūkstamą kelionę ieškant savęs ir atsakymų į galybę klausimų“, – kūrinio esmę įvardino atlikėjas.

Vaizdo klipą kūrusios komandos nariai stengėsi žiūrovui pristatyti originalų ir kokybišką reginį, kurio kiekviena sekundė būtų verta ją stebinčiojo laiko. Todėl čia neišvysite madingų standartinių klišių, o tik nuogą autoriaus nuomonę apie nūdienos realybę, puikiai atskleidžiamą  vaizdo klipe ir susimaišiusią su užburiančiu moterišku vokalu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top