Now Reading
Spalio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Spalio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Spalio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Alfa.lt

Garbingi nueis toliausiai!

Spalio mėnesį teks prisiminti, kur pasielgėte pernelyg lengvabūdiškai ir neapgalvotai. Už nedorus ar netaktiškus poelgius turėsite atkentėti. Senieji įsitikinimai pradės kelti abejonių. Ateina laikas peržiūrėti savo vertybes. Gražios optinės iliuzijos turės išsisklaidyti, užleisdamos vietą kilniems tikslams. Jei esate pasirengę atsisakyti menkaverčių dalykų ir sugrįžti atgal prie savo esmės, tai jums pasiseks. Reikia būti garbingiems, kad išdrįstumėte pažvelgti realybei į akis. Nebijokite permainų. Naujos idėjos padės išsiveržti iš kaustančių aplinkybių.

AVINAS

Kelias laisvas!

Gimę kovo 21–31 d.

Avino laukia dideli darbai, nes taip, kaip iki šiol jis nebegalės toliau gyventi. Marsas spalio mėnesį suteks jam pakankamai energijos, kad galėtų įgyvendinti naujas idėjas. Svarbiausia – nesnausti.

Gimę balandžio 1–10 d.

Kiek daug sėkmės laukia! Spalio mėnesį Avinui viskas, apie ką jis anksčiau tik išdrįsdavo pasvajoti, tarytum savaime ims kristi tiesiai į sterblę. Su sąlyga, kad jis nežiopsos, bus visą laiką išplėtęs akis ir pastatęs ausis.

Gimę balandžio 11–20 d.

Spalio mėnesio pradžioje pagaliau išsispręs daugybė sunkumų. Avinas galės lengviau atsikvėpti ir žengti laisvu keliu.

JAUTIS

Nusiteikite nemalonumams

Gimę balandžio 21–30 d.

Spalio mėnesį Jautis bus sustingęs vietoje ir nesugebės pajudėti į priekį. Blogiausias jo priešas – abejojimas savo sugebėjimais. Susitaikykite su savimi, džiaukitės tuo, kas jums sekasi ir vyksta gerai, ir pamažu sistemingai taisykite trūkumus. Taip atgausite pasitikėjimą ir išsijudinsite iš sąstingio.

Gimę gegužės 1–9 d.

Spalio mėnesį Jaučio laukia laimė meilės dalykuose ir nesėkmės darbe. Iš anksto nusiteikite nemaloniems pasiaiškinimams. Guoskitės romantiškomis valandomis dviese.

Gimę gegužės 10–20 d.

Jaučiui reikia pasiryžti vieną kartą išsikalbėti atvirai. Iki šiol jis nutylėdavo ir nurydavo visas nuoskaudas, bijodamas susipykti su brangiu žmogumi. Atvirumas nesukels jokios katastrofos, tik padės sustiprinti artimus ryšius.

DVYNIAI

Nauji impulsai

Gimę gegužės 21–31 d.

Spalio mėnesį Uranas ir Neptūnas kurstys sumaištį aplinkui. Būdami iš prigimties lankstūs, Dvyniai sugebės prisitaikyti prie bet kokių naujų aplinkybių. Jie mėgsta pokyčius ir nesijaudina dėl jų per daug.

Gimę birželio 1–10 d.

Dvyniai trykšta pasitikėjimu savimi. Jie tokie užtikrinti dėl savo pergalės, kad linkę pasielgti lengvabūdiškai. Būkite atsargesni! Išsaugokite šaltą protą, kitaip prašausite pro šalį!

Gimę birželio 11–21 d.

Spalio mėnesio pradžioje Dvyniai turėtų įgyvendinti ką nors svarbaus. Palankus metas egzaminams laikyti, pranešimams skaityti ar pareikalauti didesnio atlyginimo. Nepraleiskite tokios progos!

VĖŽYS

Intymus metas

Gimę birželio 22–liepos 1 d.

Spalio mėnesį Vėžiui teks sunkia širdimi atsisveikinti su kuo nors arba ko nors atsisakyti. Nebūkite per stipriai prisirišę prie to, kas priklauso praeičiai ir ko negalite išlaikyti arba sugrąžinti. Gyvenimas susideda ne tik iš atradimų, bet ir iš praradimų.

Gimę liepos 2–12 d.

Spalio mėnesį vainikuos nuoširdūs pokalbiai su maloniais žmonėmis, intymios akimirkos ir supratimas. Venera ir Merkurijus parūpins Vėžiui netikėtų susitikimų ir įdomių pažinčių.

Gimę liepos 13–22 d.

Sunkumų periodas eina į pabaigą. Netrukus Vėžiui tarsi akmuo nukris nuo širdies. Spalis atneš gerą nuotaiką, sėkmę meilės reikaluose, o susituokusiems – santarvę su partneriu.

LIŪTAS

Tikslai įgyvendinami, tik pasirinkite tinkamą veikimo būdą!

Gimę liepos 23–rugpjūčio 2 d.

Spalio mėnesį Liūtas bus nesustabdomas. Jis žino, kad turi unikalią idėją ir gali be vargo įtikinti tuo kitus. Sutelkęs pagalbininkus, jis pasieks tikslą.

Gimę rugpjūčio 3–12 d.

Liūtas turės saugotis pavyduolių ir neprarasti galvos dėl nesusipratimų. Jo žygiai pavyks, bet jis turi pirmiausia viską gerai išsiaiškinti ir susirinkti pakankamai informacijos. Geras pasiruošimas – pusė darbo!

Gimę rugpjūčio 13–23 d.

Spalio mėnesį Liūtas pakenks pats sau, stengdamasis įgyvendinti savo sprendimus nepaisydamas pasipriešinimo. Pamąstykite, apsidairykite. Tikrai yra kitas kelias tam pačiam tikslui pasiekti – tik kur kas lengvesnis. Laikas leistis į kompromisus.

MERGELĖ

Emocijų verpetas

Gimę rugpjūčio 24–rugsėjo 2 d.

Spalio mėnesį Mergelė gali pasijausti nusivylusi savo tikslais ar kitais žmonėmis. Ar jūs visa tai kitaip įsivaizdavote? Atsikratykite bent trumpam iliuzijų ir pažvelkite realybei į akis.

Gimę rugsėjo 3–12 d.

Mergelė spalio mėnesį patirs bendravimo problemų. Ji nesugeba susilaikyti nuo kritiškų pastabų arba stengiasi visada pasirodyti teisi. Būkite atidžios, kad kitiems neužmintumėte ant skaudamos vietos. Taktas ir tolerancija išgelbės nuo daugybės nemalonumų.

Gimę rugsėjo 13–23 d.

Spalis bus kupinas rūpesčių ir smulkių nesėkmių. Aistringos valandos pasaldins Mergelei niūrius rudens vakarus, tik joms reikia kruopščiai pasiruošti iš anksto.

SVARSTYKLĖS

Aistra, laimė, palengvėjimas

Gimę rugsėjo 24–spalio 2 d.

Spalio mėnesį šaltakraujiškos Svarstyklės taps tiesiog neatpažįstamos, jos liepsnos iš aistros ir geismo. Deja, tokia meilė kartais suteikia ir skausmo.

Gimę spalio 3–12 d.

Laimės planeta Jupiteris lepins Svarstykles. Jos sutiks žmogų, kuris jas kilniaširdiškai paskatins, parems ir imsis globoti. Būkite ir pačios aktyvios!

Gimę spalio 13–23 d.

Saturnas pagaliau apleis Svarstyklių ženklą, o su juo išnyks ir abejonės savo sugebėjimais bei prislėgtumas. Teigiamas dalykas, kurio mokė Saturnas: jis parodė jums, kokia svarbi yra disciplina. Nepamirškite to!

SKORPIONAS

Lemtingi momentai

Gimę spalio 24–lapkričio 1 d.

Skorpionui spalio mėnesį teks imtis naujo vaidmens. Pravers sugebėjimas įsijausti į kitus ir atidžiai išklausyti. Pasikliaukite savo intuicija.

Gimę lapkričio 2–11 d.

Spalio mėnesį Skorpionas su savo antrąja puse jausis esąs viena širdis ir siela. O vienišiai turi šansą užmegzti karštą flirtą, iš kurio gali išsirutulioti daugiau.

Gimę lapkričio 12–22 d.

Skorpiono laukia lemtingas susitikimas. Galbūt jis tik gerokai vėliau suvoks, koks jis buvo reikšmingas, kai pasikeis jo gyvenimas.

ŠAULYS

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Svarbiausia atsižvelgti į kitus

Gimę lapkričio 23–gruodžio 1 d.

Šaulys spalio mėnesį skaudžiai suvoks, kad nėra tobulas, ir sužinos savo silpnąsias vietas. Įrodykite, kad esate stiprūs garbingai pripažindami savo trūkumus. Uranas padės surasti išeitį iš keblios padėties.

Gimę gruodžio 2–11 d.

Anksčiau kitus savo optimizmu stebinę šauliai spalio mėnesį bus linkę piešti viską tamsiomis spalvomis ir elgtis lengvabūdiškai. Neskubėkite žengti neapsvarstytų žingsnių. Verčiau paklausykite gerų žmonių patarimo, nes šį mėnesį būsite linkę iškreipti tikrovę.

Gimę gruodžio 12–21 d.

Šaulys spalio mėnesį jausis nesuprastas ir neteisingai kritikuojamas. Protingiausia bus ramiai atkreipti kritikų dėmesį, kad jūs manote kitaip, bet išlikite kuklūs. Jei sugebėsite neįsitaisyti naujų priešų, šis nesusikalbėjimų periodas praeis be liūdnų pasekmių.

OŽIARAGIS

Palankus metas rinktis balus ateičiai

Gimę gruodžio 22–31 d.

Ožiaragiui spalio mėnesį teks įrodyti, kad jis yra lankstus. Rudens viduryje iš jo bus daug reikalaujama. Jis turės parodyti, ką sugeba. Kuo drąsiau veiksite, tuo daugiau pripažinimo sulauksite.

Gimę sausio 1–10 d.

Darbe Ožiaragis turės progos sublizgėti savo sumanumu ir nustebinti kolegas puikia idėja, kuri atneš naudos visiems dalyviams. Ožiaragis iškils bendradarbių akyse. Deja, meilėje sėkme jis pasigirti negalės…

Gimę sausio 11–20 d.

Po lietaus nušvinta saulė. Apniukusią mėnesio pradžios nuotaiką bus įmanoma pataisyti pasitelkus diplomatiją. Susitaikykite su visais, su kuriais susipykote, tada vėl viskas klostysis gerai.

VANDENIS

Siekiai pavyks

Gimę sausio 21–30 d.

Nauji interesai ir pomėgiai suteiks Vandeniui sparnus. Plėskite savo akiratį. Tai dabar jums svarbiausia. Domėkitės naujais dalykais. Jei nesivystysite, greitai tapsite neįdomūs kitiems. Šio mėnesio sėkmę nulems palankūs kontaktai su žmonėmis. Stenkitės nieko neįskaudinti.

Gimę sausio 31–vasario 9 d.

Spalio mėnesį Vandeniui pavyks padaryti tai, kas atrodė neįmanoma. Išdrįskite žengti lemtingą žingsnį. Marsas ir Jupiteris suteiks jums energijos ir padės siekti laimėjimų.

Gimę vasario 10–19 d.

Spalio mėnesį Vandeniui bus svarbu stengtis neiššvaistyti savo energijos mažmožiams. Jo gyvybingumas bus nusilpęs. Būtina sąmoningai atstatyti jėgas. Pasirūpinkite sveikata ir poilsiu.

ŽUVYS

Nauji privalumai

Gimę vasario 20–29 d.

Žuvų trapumas ir jautrumas spalio mėnesį bus didžiausia jų stiprybė. Pasistenkite neslėpti savo silpnumo, neapsimetinėti tuo, kas nesate, tik taip galėsite ką nors pasiekti ir panaikinti trūkumus.

Gimę kovo 1–10 d.

Vidinis nerimas spalio mėnesį privers Žuvis ieškoti naujų interesų ir galimybių realizuoti save. Jos nori augti, vystytis, išgyventi kažką naujo. Tai – geras ženklas.

Gimę kovo 11–20 d.

Spalio mėnesį Žuvys turės nepaprastus energijos rezervus. Jos galės daug nuveikti ir imtis to, ką seniai atidėliojo. Svarbu tik kuo greičiau pradėti.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top