Now Reading
Ilsėkis kol gali! Būsimi tėvai savo miegamuosiuose (foto)

Ilsėkis kol gali! Būsimi tėvai savo miegamuosiuose (foto)

Ilsėkis kol gali! Būsimi tėvai savo miegamuosiuose (foto)

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Ką daryti, kai staiga visi draugai pradeda laukti šeimos pagausėjimo? Ogi įamžinti juos nuotraukose! Bent jau taip padarė fotografė Jana Romova, užfiksavusi miegančius savo draugus bei nepažįstamuosius, kurie greitai džiaugsis tėvyste bei motinyste.

„Prieš porą metų pastebejau, kad beveik visi mano draugai pradėjo lauktis kūdikių. Nebuvau pasiruošusi šiam netikėtam pokyčiui, nes tiesiog negalėjau įsivaizduoti gyvenimo be spontaniškų kelionių ir naktinių pašnekesių apie mūsų nuostabią ateitį. Mano mylimiausi žmonės ketino tapti tikrais suaugusiais su daugybe atsakomybių: viešumoje elgdamiesi it laimingos šeimos, o kartais, kai niekas nemato, verkdami dėl nežinomos ateities“,  – paskojo 29-erių metų menininkė.

Taip moteris pradėjo fotografuoti savo draugus, vėliau draugų draugus ir nepažįstamuosius pačioje intymiausioje aplinkoje – porų miegamuosiuose. Tam ji pasirinko ankstyvus rytus, kuomet būsimi tėvai miegodavo, snūduriuodavo ir mažiausiai rūpindavosi tuo, kaip atrodo. Iš to gimė projektas „Waiting“.

„Nuotraukomis bandžiau suprasti, kokius vaidmenis vyras ir moteris užima savo naujose šeimose“,  – sakė Rusijoje gyvenanti Jana, per porą metų nufotografavusi net 40 porų (20-30 metų amžiaus), laukiančių vieno svarbiausių savo gyvenimo įvykių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top