Now Reading
Aš, mano madingi tėvai ir mūsų stilingi namai (foto)

Aš, mano madingi tėvai ir mūsų stilingi namai (foto)

Aš

Laikas.lt

Tinklaraštyje „Spelldesigns.com“ savo čigoniškais ir hipiškais įkvėpimais dalijasi seserys Elizabeth ir Isabella. Merginos, pradėjusios nuo aksesuarų kūrimo, po truputį vis drąsiau žengia į mados pasaulį. Kam patinka odos, šilko, plunksnų, karoliukų deriniai ir jų kuriamas laisvės pojūtis, pasiryžkite neišsigąsti skaičių, esančių prieš dolerio ženklą, ir užsukite į minėto tinklaraščio parduotuvę. 

Mes šiandien nusiteikę ne pasipuošti, o paganyti akis į saulės nutviekstus ir nepaprasto skonio palytėtus kambarius. Taigi drauge su „Spelldesign.com“ imame už rankos mažą mergaitę vardu Willow ir keliaujame paskui ją po vintažinius jos tėvų namus.

Tai tradicinis Mccleanų šeimos rytas, kuomet mama Emma grįžta iš ūkininkų turgelio, nešina šviežiomis uogomis, daržovėmis ir vaisiais. Skanus žalias kokteilis ir žaidimai kieme. Ši vieta, pasak šeimininkų, svarbiausia jų namo dalis. Į nieką šeima nemainytų kieme su augančia dukrele praleistų jaukių popiečių ar vakarų su draugais ir  taure vyno.

Mažosios Willow mama Emma turi didžiulę aistrą – keliauti po įvairias sendaikčių krautuvėles, ieškodama senovinių grožybių savo namams. Moteris dažnai jau žino, kokio daikto jai reikia, tad paieškos tampa ne tik malonios, bet ir neatima daug laiko. Nors, žinoma, kartais pasitaiko ir visai netikėtų ir neplanuotų pirkinių, suteikiančių ir taip nepaprastiems namams dar daugiau paslapties. Antroji Emmos aistra – vaikiškų drabužėlių modeliavimas ir siuvimas. Jos kurtų rūbų mažiesiems galite rasti „Childrenofthetribe.com“. Jei sugalvosite ką nors įsigyti, žinokite, kad tai drabužiai vaikui, kuris voliojasi žolėje, šliaužioja po smėlį, karstosi medžiais ir visaip kitaip išreiškia savo nevaržomą ryšį su jį supančia gamta.

Taigi, pradedame kelionę po Mccleanų šeimos namą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top