Neįtikėtini garsenybių kūno pokyčiai arba nenugalima valia (foto)

Didžiausios Holivudo žvaigždės sugeba ne tik gerai atlikti vaidmenis, tačiau ir pasišvenčia reikalingiems kūno pokyčiams, kurių reikalauja vaidmuo. Štai keletas geriausių pavyzdžių, kaip radikaliai pasikeičia žmogaus kūnas, ruošiantis vaidmeniui.


50 Cent

Reperis 50 Cent numetė nemažai svorio besiruošdamas vaidmeniui filme, kuriame turėjo įamžinti vėžiu sergantį vyrą. Daugelis pramogų pasaulio atstovų, žurnalistų ir net artimų draugų buvo sunerimę, įtardami, kad atlikėjas iš tikrųjų turi sveikatos problemų. Laimei, tai tebuvo kalbos.


Gerard Butler

Dar vienas įspūdingas svorio pasikeitimas. Besiruošdamas vaidmeniui filme “300″ Gerardas turėjo nemažai pasistengti ir numesti nereikalingą svorį bei priaugti įspūdingos raumenų masės. Kaip atrodė Butlerio presas mes puikiai matėme.


Eric Bana

Ericas Bana – dar vienas aktorius, kuriam teko patirti gana ekstremalius kūno pokyčius. Tačiau jam teko svorį priaugti – ką kaip matote jis sėkmingai ir padarė.


Tom Hanks

Tomas Hanksas niekada nebuvo labai atletiškas, tiesą pasakius, to jam niekada ir nereikėjo. Kita vertus, filmuodamasis juostoje “Pasmerktasis” aktorius turėjo atrodyti, kaip išbadėjęs negyvenamoje saloje įkalintas žmogus.


Benicio Del Toro

Benicio Del Toro vaidmeniui “Fear and loathing in Las Vegas” turėjo priaugti svorio.


Edward Norton

Edwardas Nortonas vaidmeniui “American History X” turėjo priaugti raumeninės masės, kad puikiai atliktų neonacio vaidmenį. Lieknas aktorius po pasiruošimo tapo tikru baimę varančiu vyruku.


Jared Leto

Kas jau kas, tačiau Jaredas Leto yra nuostabiai įvaldęs kardinalių kūno pokyčių techniką. Greitu metu kino ekranuose pasirodys dar vienas šio aktoriaus filmas, kuriame jis suvaidino “perkarusią” prostitutę.


Jonah Hill

“Kietakiaušių” ir kitų komedijų žvaigždei Jonah Hill svorį mesti reikėjo ne tik dėl filmų scenarijų, tačiau ir dėl sveikatos problemų, kurias sukėlė gana didelis antsvoris. Rezultatas džiuginantis, tačiau aktorius skundėsi, kad daugelis galvoja, jog jis nebėra toks juokingas, koks buvo anksčiau.


Renee Zellweger

“Bridžitos Džouns dienoraščio” žvaigždė yra puikus įrodymas, kad moterys taip pat gali valdyti savo svorį, o gerbėjai vis dar nenutyla bediskutuodami, kuri Renee versija yra patrauklesnė. Ką manote Jūs?


Christen Bale transformacijos

Neabejotinu čempionu svorio metimo-auginimo kategorijoje tampa Christianas Bale, kurio kūno pokyčius galite įvertinti patys. Kažkas neįtikėtino ar ne?


aktoriai, svoris, žvaigždės

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai