Now Reading
Roberto Kalinkino rudens–žiemos kolekcijoje – nuosaikesnės spalvos ir prabangesnės medžiagos (foto)

Roberto Kalinkino rudens–žiemos kolekcijoje – nuosaikesnės spalvos ir prabangesnės medžiagos (foto)

Roberto Kalinkino rudens–žiemos kolekcijoje – nuosaikesnės spalvos ir prabangesnės medžiagos (foto)

Laikas.lt

Šiuo metu 2014-ųjų pavasario-vasaros kolekcijos pristatymui „Siemens“ arenoje spalio 10 dieną besiruošiantis dizaineris Robertas Kalinkinas nepamiršo ir šaltojo metų sezono. Naujojoje dizainerio rudens-žiemos linijoje gausu šiltų paltų ir švarkų – kūrinių, jau prieš kelerius metus atnešusių jam įvertinimą ir pripažinimą.

R. Kalinkino kūrinių siluetai jau atpažįstami iš tolo. Asimetriški kirpimai, sudėtingos konstrukcijos, švelnus militaristinis braižas. Tik naujojoje rudens-žiemos kolekcijoje spalvos – nuosaikesnės, o medžiagos – prabangesnės: nuo minkštos vilnos paltukų ir kašmyro megztinių iki tamprių iš specialios medžiagos, stimuliuojančios kraujotakos sistemą – dizaineris nuolat tyrinėja naujas galimybes ir formas.

„Šįkart kolekcijoje – daug klasikinių formų, derintų prie mūsų kūrybinės krypties. Jei tai diržu susiaučiamas paltukas, jis turės keliomis sagomis daugiau. Jei smėlio spalvos megztinis, jis greičiausiai turės transformuojamą apykaklę ar įdomų susegimą. Man patinka kurti drabužius ir aksesuarus, kurie kinta bei gali būti nešiojami įvairiai. Įsigijęs vieną tokį drabužį jį gali nešioti dešimčia skirtingų būdų“, – sako R. Kalinkinas.

Dominuojančios spalvos jo naujojoje rudens-žiemos kolekcijoje – karališka mėlyna, tamsiai ruda, akmens pilka. Dėl savo sudėtingų raštų ir faktūrų barokiniais pavadintų paltų linija tikrai patiks prabangos mėgėjams. Naujojoje kolekcijoje – ir susiaučiamos suknelės, megztukai, kasdienai skirti švarkeliai ir prie jų derančios tamprės.

Make a Statement (liet. padaryk įspūdį) – toks yra Robert Kalinkin mados namų moto. „Mes tikrai stengiamės, kad taip jaustųsi ir atrodytų kiekviena mūsų klientė“, – sako R. Kalinkinas.

Naujųjų dizainerio kūrinių šiam sezonui galima įsigyti jo parduotuvėje, veikiančioje prekybos centre „Europa“.

Spalio 10 dieną „Siemens“ arenoje R. Kalinkinas pristatys būsimo šiltojo sezono tendencijas. Renginio žiūrovai pamatys iki 60, daugiausia moterims skirtų modelių – ready to wear ir haute couture kūrinių.

Roberto Kalinkino rudens-žiemos kolekcija:
fotografas – Andrey Motorichev,
modelis – Gerta Satkevičiūtė,
avalynė – „Este“,
makiažas – Tania Kaminskienė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top