Now Reading
Fotografija tai ar tapyba?

Fotografija tai ar tapyba?

Fotografija tai ar tapyba?

Laikas.lt

Susidurti su realybę menančiais tapybos darbais jau gana įprasta, tačiau nenuvertinant realistinių piešinių šįkart esame nustebinti fotografijos. Sunku patikėti, kad prie žemiau pateiktų nuotraukų neprisilietė nei teptukas, nei Photoshopas, viskas sukurta tik fotoaparato pagalba.

Tai fotografo Michaelo Brandto kadras, darytas JAV, Vašingtono valstijoje, Palouse slėnyje. Kaip teigia autorius, ši vaivorykštinė nuotrauka buvo išgauta visų fotografų fantazijų vietoje. Nuo balandžio iki rugsėjo čia vyksta gausūs būriai fotografų ir kiekvienam pavyksta laimėti puikiausių kadrų.

Kadras darytas Isladijoje fotografo Andre Ermolaevo. Tai Islandijos vulkaninės upės portretas. Ši šalis apskritai yra mėgiama fotografų. A. Ermolaevas įamžino ją iš paukščio skrydžio.

Kaip teigia šio kadro autoriai Jamesas ir Kelly Stone’ai, tai Dievo trapecija žemėje. Kadras darytas Kalifornijos valstijoje.

Neapsigaukite, tai tikrai nėra irimasis per dažų srautą. Jianan Yu kadre matome užteršto ežero vaizdą Taivane, Anhui provincijoje. 

Davidas Oriasas – fotografas iš Kalifornijos. Aiškindamas šį kadrą jis paprasčiausiai teigia, jog tai yra nuotrauka iš Pietų Kalifornijoje esančio ugnies sezono.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nors tai primena pačius tikriausius Moneto darbus, tačiau viso labo tai yra atspindžiai vandenyje. Kurti tokias fotografijas yra grafikos dizainerio Denioso Collette’o aistra.

Dar vienas nuostabus kadras Polaroid juostele! Jos autorė Barbara Cole.

O štai komiksų piešinį primenanti fotografija iš naujojo Meksikos rajono. Fotografijos autorius Oscaras Ruizas, kelerius metus dirbęs pilotu, žavėjosi šiuo vaizdeliu, kol vieną kartą nufotografavo skrydžio metu ir su šia nuotrauka netgi tapo National Geographic dienos nuotraukos laureatu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top