Now Reading
Skandalingoji epopėja tęsiasi: naujajame muzikiniame klipe Miley Cyrus nepabūgo visiškai apsinuoginti

Skandalingoji epopėja tęsiasi: naujajame muzikiniame klipe Miley Cyrus nepabūgo visiškai apsinuoginti

Skandalingoji epopėja tęsiasi: naujajame muzikiniame klipe Miley Cyrus nepabūgo visiškai apsinuoginti

Alfa.lt
Youtube.com nuotr.

Miley Cyrus ir toliau tęsia provokacijų epopėją. Atlikėja savo „Twitter“ paskyroje paskelbė naująjį singlą „Wrecking Ball“ reklamuojantį plakatą. Po nuotrauka, kurioje dainininkė sėdi ant didžiulio rutulio, užrašyta: „#WreckingBall #comingMonday #VEVO“, o vakar dienos šviesą išvydo fotografo Terry Richardsono režisuotas muzikinis klipas dainai „Wrecking Ball“, kuriame atlikėja…. visiškai nuoga.

Naujasis hitas buvo paskelbtas rugpjūčio 25 dieną. Tai jau antroji daina iš naujojo Miley albumo „BANGERZ“, kuris dienos šviesą išvys spalio 8 dieną.

Naujos kūrybos viešinimui laikas tikrai palankus. Domėjimasis 20-mete vis auga, o kaltinti turime MTV muzikos klipų apdovanojimus.

Kaip galinga! Šviežiausiame muzikiniame klipe Miley veidu srūva ašaros. Kalbama, kad tokios emocijos įkvėpimas – atlikėjos sužadėtinis Liamas Hemsworthas.

Gerbėjai buvo pasiruošę nuogybėms ir trykštančiam, neretai perdėtam Miley seksualumui, bet ašaros buvo kažkas netikėto. Portalui HollywoodLife.com šaltinis atskleidė, kad baimė prarasti mylimąjį paskatino atlikėją tokiems pašėlusio įvaizdžio pokyčiams.

„Į filmavimo aikštelę Miley atsinešė labai daug energijos, o jos balsas tiesiog nuostabus, visi stebėjo filmavimą ir negalėjo nuo jos atitraukti akių. Nors atlikėja buvo pakilios nuotaikos, prireikė vos poros sekundžių, kad ji pradėtų verkti. Kai Terry liepė apsiašaroti, jis pasiūlė galvoti apie Liamą ir ji iškart pratrūko. Jautėsi tikra įtampa ir tai tikrai nebuvo vaidinimas – daina jai labai asmeniška“, – apie Miley pastangas kalbėjo šaltinis.

Kalbama, kad po ekstravagantiškojo MTV muzikos klipų apdovanojimų pasirodymo Miley ir Liamo santykius ištiko krizė. Tikėkimės, kad jųdviejų meilė, o kartais ir pykčiai, įkvėps dar daugiau tokių emocionalių muzikinių klipų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Skaitmeniniai Miley Cyrus įrašų pardavimai staigiai kilo į viršų, o „Youtube“ peržiūros padidėjo 53 proc. iškart po skandalingojo pasirodymo su Robinu Tchicke.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top