Now Reading
Būk stilingas studentas (daiktų sąrašas)

Būk stilingas studentas (daiktų sąrašas)

Būk stilingas studentas (daiktų sąrašas)

Parengta pgl. Artofmanliness.com

Kuprinė. Pasirūpink patvaria ir saugia kuprine, kurią ne tik patogu nešioti, tačiau gali saugiau jaustis viešajame transporte, dėl daugybės vidinių kišenėlių, kuriose gali laikyti brangius daiktus, kaip piniginę ar mobilųjį telefoną.

Džemperis. Įsigyk džemperį, kurį gali vilkėti po striuke, kad būtų nešalta ryte, o įdienojus striukę gali įsimesti į kuprinę – su medvilniniu džemperiu nebus per karšta.

Marškiniai. Turėk gražesnius marškinius projektų pristatymams ar vakariniams pasisėdėjimams bare. Jei auditorijoje šilta – pasiraitok rankoves ir visada išliksi stilingas bei savimi pasitikintis.

Termosas. Kam pirkti brangią kavą kioskuose ar „-inn’uose“? Įsigyk stilingą ir patogų termosą, į kurį gali susipilti savo mėgstamiausią kavą, o žiemą jis tau neleis varvinti nosies – visada turėsi su savimi šiltos arbatos.

Laikrodis. Pasirink neprabangų, tačiau ir neprastą variantą – tai gali būti kelioninio tipo laikrodis, kuris neatrodo iššaukiamai, bet rodo tavo aktyvų būdą.

Žymekliai. Tai geriausias tavo draugas skaitant atšviestus namų darbus ar kitą informaciją, kurią reikia greitai įsisavinti. Ar užsirašyti gražios kursiokės telefono numerį.

Pieštukai. Įsigyk pieštukus, kurių nereikia drožti ir visada turėk su savimi, jei reikės ką nors pasižymėti egzamino ar kontrolinio metu, o taip pat puikiai pagelbės nuobodžios paskaitos metu, kai užsimanysi papiešti.

Kelnės. Pasirink kelnes, kurių nereikia skalbti kiekvieną mėnesį, net jei jos ir yra nešiojamos kasdien. Kokybė, kokybė ir dar kartą kokybė – tai ko turi ieškoti.

Išmanusis telefonas. Pradedant „Instagraminimu“, baigiant žemėlapiais nepažįstamame mieste – tai ko reikia kiekvienam studentui.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Piniginė. Nusipirk piniginę, kuri yra patogi naudoti, pvz., greitai išsitraukti studento pažymėjimą ar kitus dokumentus, o taip pat patvari ir madinga.

Nešiojamas kompiuteris. Jei nori greito ir patogaus kompiuterio – rinkis tokį, kuris yra lengvas ir patvarus, juk dažnai visur teks jį nešiotis su savimi. Jei mėgsti žaisti žaidimus, nepamiršk apie papildomus duomenis.

Batai. Tau teks daug vaikščioti, bėgti, vėluoti ir trintis viešajame transporte. Pasirink madingą, patvarų ir laikui atsparų variantą.

Užrašų knygelės. Tvarkaraščiai, egzamino temos ir kiti reikalai, kurie turi tilpti tavo galvoje, tegul telpa tavojoje užrašų knygelėje.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top