Now Reading
Lietuvių dėka Londonas gyvens krepšinio ritmu

Lietuvių dėka Londonas gyvens krepšinio ritmu

Lietuvių dėka Londonas gyvens krepšinio ritmu

Laikas.lt

Likus kiek mažiau nei savaitei iki, matyt, laukiamiausio lietuviams įvykio –„Eurobasket 2013“ pradžios, jam ruošiasi ne tik mūsų šalyje gyvenantys ar vykstantys rinktinės palaikyti į Slovėniją, tačiau ir svetur emigravę žmonės.

„Daugelį metų atgal, suburdavau draugus ir pažįstamus Londone palaikyti krepšinio rinktinės draugo bare. Žmonių būrys pamažu didėjo ir kadangi surasti kavinę, kurioje rodytų krepšinio čempionatą ar olimpinį krepšinį Londone bene neįmanoma, 2008 metais įsteigiau Lietuvos krepšinio fanų lyga (LKFL)“ , – pasakojo idėjos sumanytojas Evaldas Girskus.

Tai pirmas kartas, kuomet daugiau nei 8 milijonus talpinančiame mieste atsidarė bendra Lietuvos krepšinio aistruolių susibūrimo vieta: „Tai – didžiausias krepšinio fanų būrys palaikantis mūsų rinktine Londone. Tai ne pelno siekianti organizacija, o įėjimas – nemokamas. Aistruoliams puiki proga laimėti ąsotį alaus, atributikos, pasiklausyti lietuviškos muzikos, susipažinti su naujais žmonėmis ir svarbiausia – didžiausiame būryje sirgti už mūsų šalies rinktinę“.

Visi susirinkusieji taip pat galės paragauti lietuviško alaus bei laukiami su visa artilerija krepšinio rinktinės atributika. Baras iš viso talpina apie 900 žmonių, o jį rasti galite adresu: Temple Station, Temple Place, WC2R 2PH London, United Kingdom.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top