Stilistas Kęstutis Rimdžius pataria: kaip puoštis Rugsėjo 1-ąją

Alfa.lt

Likus visiškai nedaug laiko iki Rugsėjo 1-osios, turbūt ne vienas suka galvą, ką apsirengti. Juk kiekvienas per mokslo ir žinių dieną nori atrodyti šventiškai ir išskirtinai. Tačiau, ar verta nertis iš kailio, ieškant itin puošnių apdarų?

„Svarbiausia – neperlenkti lazdos! Juk Rugsėjo 1-oji– tai šventė, kuri kiekvienam asocijuojasi su vaikyste. Tad reikėtų išlaikyti viduriuką tarp vaikiškumo ir „suaugiškumo“, – patarė stilistas Kęstutis Rimdžius.

Todėl toms merginoms, kurios pirmą kartą nusipirko 12 cm pakulne batelius, stilistas siūlo pasilaikyti kokiam nors vakarėliui. Vietoje jų rinkitės patogesnius, tačiau ne mažiau stilingus aukštakulnius.

O kaip dėl drabužių? Kęstutis pasidalijo keliais deriniais, kuriais pasipuošusios atrodysite tikrai žavingai: „Tai gali būti lengva suknelė su odiniu švarkeliu. <...> Siauros kelnės ir daili palaidinė. Arba klasikinis variantas, kaip aš sakau, tinkantis visoms gyvenimo progoms, siauri tamsiai mėlyni džinsai, balta šilkinė palaidinė ir aksominis švarkas.“


Kęstutis Rimdžius, mados tendencijos, mokslo metų pradžiai, rugsėjo 1-oji

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai