Now Reading
Sostinės „Studio 9“ rudenį pasitinka permainomis

Sostinės „Studio 9“ rudenį pasitinka permainomis

Sostinės „Studio 9“ rudenį pasitinka permainomis

Laikas.lt

Pačiame sostinės centre įsikūrusi „Studio 9“ antrąjį savo rudenį pasitinka permainomis. Netrukus vilniečių pamėgta vieta pakvies į atnaujintą erdvę, kuri vilios įvairiapusiška renginių programa. Pasikeitusi studija į pirmus naujo sezono šokius lankytojus pakvies rugsėjo 6 d.

Jau kitos savaitės pradžioje užsukę į „Studio 9“ nustebs – patalpose neliks scenos ir atsiras papildomų interjero detalių, kurių dėka pati šokių aikštelė taps labiau pritaikyta diskotekoms. Dėl šios priežasties nuo ateinančio sekmadienio ryto iki pirmadienio 17 val. „Studio 9“ nedirbs.

„Siekiame, kad ši vieta taptų jaukiausia naktinių susitikimų vieta mieste. Kartu su atnaujinta šokių aikštele svečiams pasiūlysime ne vieną aktualų house ir disco scenos vardą iš viso pasaulio. Pažadame, kad malonių staigmenų taip pat netrūks“, – teigė vienas „Studio 9“ programos vadovų Liudas Lazauskas, diskotekų lankytojams geriau pažįstamas St. Stereo slapyvardžiu.

Savaitgalio veiksmas Gedimino pr. 9 prasidės ketvirtadieniais. Kartą per mėnesį dalintis miegamojo nuotaikomis kvies „Social Bedroom“, žymių šalies žmonių muzikinį skonį neįpareigojančioje aplinkoje atskleis „Ploto“ šeimininkai, „Estrada“ kvies pažindintis su jaunais Lietuvos didžėjais, o „Studio Sessions“ metu gyvai skambės džiazas.

Penktadieniais agendoje išliks populiariausios praėjusių metų renginių serijos „Disco Mafia Social Club“, „Love In Slow Motion“ ir „ComeUnion“. Savo naktį taip pat turės įdomius lietuviškos elektroninės muzikos projektus pristatantys „Partyzanai“. Prie jų prisidės asmeninį projektą „Preliudai“ planuojantis St. Stereo, visuomet audringai švenčianti „minimal.lt“ komanda bei charizmatiškas pulto brolių tandemas Funkodelik ir Valdemar.

Šeštadieniais „Studio 9“ kvies naktinėti su muzikos grupėmis ir didžėjais iš Lietuvos, čia pasirodys šalies reperiai, vyks meno bei mados renginių dūzgės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Rugsėjo 6 d. naują „Studio 9“ etapą pradės šokių muzikos profesorius, klubinės kultūros istorikas ir didžėjų biblija vadinamos knygos „Last Night a DJ Saved My Life“ autorius Bill Brewster. Moon Boots, Opolopo, „Dubinsky“, „The Glimmers“, Philipp Gorbachev, Medlar, „Hot Coins“ – kiti svečiai iš užsienio, kuriuos studijos lankytojai išgirs per artimiausius du rudens mėnesius.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top