Now Reading
Gerai Gerai pristato šviežią kūrinį ir atvyrauja apie artimiausius planus (audio)

Gerai Gerai pristato šviežią kūrinį ir atvyrauja apie artimiausius planus (audio)

Gerai Gerai pristato šviežią kūrinį ir atvyrauja apie artimiausius planus (audio)

Laikas.lt

Artėjančią vasaros pabaigą Gerai Gerai ir Kamile Kielaite – Kami žymi melancholiška daina „Super Ladygirl“. Šiuo metu kartu muzikuojantis duetas kūriniui filmuoja vaizdo klipą, o rugsėjį žada pristatyti jį kartu su internetiniu remiksų albumu.

„Kai studijoje ėmė rutuliotis dainos idėja, buvo pats vasaros zenitas. Tuomet norėjosi klausytis ko nors veržlaus ir energingo. Rodės, kad šiame darbe sudėta nostalgija pralenkė laiką“, – mintimis dalinasi Gerai Gerai. „Ta nuotaika tikriausiai ir negalėjo būti kitokia, mat pasakojama istorija apie vienišą tėvą ir jo mažą dukrą, siekiančią įrodyti, kad nuolatinės vaikiškos išdaigos nesutrukdys užaugti žmogumi, kuriuo būtų galima didžiuotis.“

Prodiuseris tikina, kad su šia kompozicija praleista tiek laiko, jog jos melodinė linija tiesiog įstrigo galvoje. „Kartais pagalvodavau, kaip dar galėtų skambėti ši daina? Kartu su Kami nusprendėme, kad tai galima lengvai išsiaiškinti. Tad siūlome visiems kuriantiems muziką atsiųsti savo remiksuotą versiją, o keletas geriausių būtinai pateks į rudenį pasirodysiantį albumą.“


Norintiems išbandyti jėgas „Super Ladygirl“ remikso kūrime, siūloma susisiekti [email protected]. Visi parašę gaus visus šiam darbui reikalingus garso takelius.

Paskelbęs apie naują muzikinį etapą Gerai Gerai intensyviai kibo į darbus. „Loftas Fest 2013“ metu siekė ilgiausiai groto vieno kūrinio rekordo, į skaitmeninę erdvę paleido keletą šviežių kūrinių bei ėmėsi kitų grupių prodiusavimo. Birželio mėnesį išleido mini albumą mistiniu pavadinimu „FG12“, kurį vis dar galima įsigyti didžiųjų miestų „Coffee Inn“ kavinėse.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Neoficialus dainos vaizdo klipas

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top