Now Reading
Kino pusryčiai: kas gali būti geriau už blogiuką R. Goslingą? Kilnus blogiukas R. Goslingas

Kino pusryčiai: kas gali būti geriau už blogiuką R. Goslingą? Kilnus blogiukas R. Goslingas

Kino pusryčiai: kas gali būti geriau už blogiuką R. Goslingą? Kilnus blogiukas R. Goslingas

Laikas.lt
Dovilė Raustytė

Garantuoju, kad didžioji dalis šio ryto „kino pusryčiautojų“ filmus renkasi į „Google.lt“ paieškos langelį įvedę (gal geriau sakyti įvedusios, bet tebūnie) „movies with Ryan Gosling“. Ir nieko čia blogo, nes šis aktorius bloguose filmuose tiesiog nesifilmuoja. Beveik. Filmui „Gangsterių medžiotojai“ („Gangster Squad“, 2013) žodis „beveik“ taip pat tinka: beveik geras.

Jei filmus „Užrašų knygutė“ („The Notebook“, 2004) arba „Mano liūdna meilės istorija“ („Blue Valentine“, 2010) žiūrėjai tada, kai tavo antroji pusė išėjo „bokalui alaus“, tai per šį filmą gali drąsiai spraginti spragėsius drauge su savo išrinktuoju. Jis tikrai nepastebės raustelėjusių tavo skruostų, R. Goslingui vos žvilgtelėjus tiesiai į pagrindinę kamerą, t. y. tiesiai į tavo meile degančias akis. Kodėl? Tokiems klausimams laiko nėra, nes vyksta tokie susišaudymai ir kautynės, kokie tik gali būti filmuose apie gangsterius.

Iš tikro nesu didelė susišaudymų ekspertė, bet jų buvo, ir, rodos, neprastų. 5-ojo dešimtmečio Los Andželą valdo mafija, kuriai vadovauja į pensiją išėjęs boksininkas. Teisėtvarka papirkta. Išskyrus vieną vyruką, kuris be to, kad moka gerai muštis ir taikliai šaudyti, turi dar ir labai kilnią kovotojo prieš blogį dvasią. Pasirodo, angelų mieste jis ne vienas toks, besilaukianti jo žmona, pasitelkusi moterišką intuiciją, padeda savo mirčiai į nasrus lendančiam vyrui surasti prieš išsigimusią sistemą kovojančius kietus vyrukus. Tarp jų, žinoma, ir Ryanas. Netikiu, bet jei nejaučiate simpatijos šiam širdžių skaldytojui, galėsite pasidžiaugti tokių aktorių, kaip Seanas Penas, Giovanni Ribisi ar Josho Brolino, vaidyba.

Kova už gėrį, žinoma, laimima. Kelių aukų netenkama, bet pagrindiniai herojai išgyvena ir lieka džiaugtis gyvenimiška, tik filmuose egzistuojančia idile. „Niujorko šešėlio“ („The Place Beyond The Pines“, 2013) scenarijus tikrai nepasikartos, kuomet nepraėjus nė valandai nuo filmo pradžios R. Goslingas miršta ir likusioje filmo dalyje nebepasirodo.

Tai tikrai ne pats geriausias filmas, kuriame nusifilmavo šio ryto herojus, tačiau nuobodu tikrai nebus. Belieka patikrinti „Tik Dievas atleidžia“ („Only God Forgives“, 20113). Jei jau spėjote tai padaryti, prašome pasidalinti savo įžvalgomis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top