Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Apie „Kvapų namus“

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Su „Kvapų namų“ bei „Aromata mirabilia“ logotipu ir, berods, pavadinimu esu mačiusi parduotuves ir kitose valstybėse. Net nustebau. Visada galvojau, kad čia Jūsų (t. y. lietuvaičių) įkurta įmonė. Tad kaip yra iš tiesų? Ar Jūs dirbate pagal franšizę, ar taip puikiai įsibėgoje, kad net įsiveržėte ir į platųjį pasaulį?

Joana

„Kvapų namai“ yra mūsų trijulės – Laimės, Renatos ir mano – idėja, įgyvendinta Lietuvoje nuo 2007-ųjų. Neturime nieko bendro su franšizėmis, darome tai, kas mums pačioms įdomu bei svarbu, be to, naudinga kitiems, visuomenei.

Lietuvoje mes pirmos pradėjome aktyviai skleisti natūralios parfumerijos, aromaterapijos, gyvosios kosmetikos idėjas, rengti natūralios kosmetikos gaminimo pamokas ir vakarėlius, kvapų maišymo meno dirbtuves, kvapų kontempliacijas, smilkalų kūrimo užsiėmimus. Pradėjome ir tęsiame retos kokybės augalinių ekstraktų paieškas, daugelį jų galima įsigyti „Kvapų namų“ salonuose. Savo kvapų ir kosmetikos laboratorijoje patys kuriame unikalius produktus, gaminame juos čia, Lietuvoje, laikydamiesi ES Kosmetikos reglamento ir GGP reikalavimų. Visa tai ne kažkur nusižiūrėta, o grįsta savo bei darbuotojų kompetencija, žiniomis, patirtimi ir pastangomis.

Gali būti, kad netrukus tikrieji mūsų „Kvapų namai“ atsiras ir kitose šalyse. Tai tiesiog laiko klausimas.
„Kvapų namų“ ir „Aromata mirabilia“ pavadinimai bei logotipas yra patentuoti ES, tad jei kažkokios kopijos egzistuoja, būčiau labai dėkinga, jei informuotumėte el. paštu [email protected]


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected].

ekologiška kosmetika, konsultacijos, kvapų namai, natūrali kosmetika, Rūta Daunoravičienė

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai