Now Reading
7 patarimai naujai iškeptam studentui pagal „Galaxy S4“ vasaros reporterį Vilių (foto)

7 patarimai naujai iškeptam studentui pagal „Galaxy S4“ vasaros reporterį Vilių (foto)

7 patarimai naujai iškeptam studentui pagal „Galaxy S4“ vasaros reporterį Vilių (foto)

Laikas.lt

Vasara – tai metas, kai gali pamiršti rūpesčius ir atsipalaiduoti… Nebent esi būsimas studentas. Egzaminų laikymas = rezultatų laukimas, stojimų tvarkymas = patvirtinimo laukimas, prašymas dėl „bendrabučio“ = laukimas ir laukimas, laukimas, laukimas… Per visus formalumus gali tiesiog nespėti pasiruošti tikram studentiškam gyvenimui. Todėl kimbu į pagalbą ir, kol dar nevėlu, gelbsčiu. Štai patarimai, kuriuos turėtų žinoti tikras lietuviškas studentas.

1. Gamink maistą

Eksperimentuok ir mėgink gaminti namuose. Vien karšto vandens ir virto kiaušinio receptų studijose nepakaks, o pica į namus ilgai negelbės…

2. Miegas

Naktį miegok ant sofos, palapinėje, ant pripučiamo čiužinio, antklodės, kilimo, grindų… Žodžiu, rask pigiausią ir patogiausią variantą. Tokia patirtis tikrai pravers.


3. Dušas

Studentai geriausiai supranta, koks geras išradimas yra čiaupas. Gali didinti ir mažinti ne tik  srovę, bet ir sąskaitą už vandenį.


4. Skalbimas

Juodi, balti, spalvoti. Minkštiklis, baliklis, skalbimo milteliai. Kraunam viską, pilam viską! Nieko baisaus, tik jūsų spintoje padaugės margų drabužių… Mokykitės ir skalbti!

5. Orientacija ir transportas

Nauja vieta, naujas miestas. Navigacija po ranka. Kaip nueiti – žinai, kaip nuvažiuoti – ne. Autobusai, tramvajai, traukiniai. Pastudijuok viešojo transporto žemėlapius – greičiau nei vaikščioti, pigiau nei „fastumgeliai“ kojoms.


6. Vaistai

Mama nebepadės. Kuo gydytis turėsi rasti pats. Patyrinėk namų vaistinėlės turinį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

7. Indų plovimas

Ir vienkartines lėkštes gali tekti plauti… Prisipratink.

Sėkmės!

Samsung Galaxy S4“ vasaros reporteris Vilius

P.S. Nuotraukos darytos naudojant „Galaxy S4“ išmaniojo telefono fotoaparato funkcijas – „Fish Eye“, „Rich Tone“ ir „Print Screen“.


Daugiau apie projektą „Samsung Galaxy S4“ vasaros reporteris“ čia.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top