Now Reading
Kęsto Rimdžiaus rudens kolekcijoje – pasaulinio garso modelis

Kęsto Rimdžiaus rudens kolekcijoje – pasaulinio garso modelis

Kęsto Rimdžiaus rudens kolekcijoje – pasaulinio garso modelis

Laikas.lt

Kęsto Rimdžiaus rudens drabužių kolekcijos veidu tapo fotosesijai specialiai iš Paryžiaus atvykusi Margarita Švėgždaitė. Žinomas modelis ir manekenė, ne kartą žingsniavusi garsiausių pasaulio mados namų podiumais, įkūnijo elegancija spinduliuojančią miesto moterį.

„Siekėme atskleisti moteriškumą ir eleganciją. Margarita tiesiog neįtikėtinai gerai jautė drabužį, nuotaiką ir mano viziją šio rudens tendencijoms. Labai geras jausmas, kai savo kurtais drabužiais galiu aprengti man vieną gražiausių pasaulio moterų“, – kalbėjo stilistas Kęstas Rimdžius. Pasak jo, Margarita pranoko visus lūkesčius.

Margarita Švėgždaitė priklauso garsiausioms modelių agentūroms, jos vardas puikavosi tokių prekės ženklų, kaip „Christian Dior“, „Emanuel Ungaro“, „Armani“, „Fendi“ kolekcijų pristatymuose. Vieno garsiausių pasaulio modelių nuotraukos yra puošusios „Vogue“ ir „Elle“ žurnalų viršelius, ji ne kartą yra buvusi „Victoria Secret“ angelu seksualių apatinių drabužių pristatymuose. 

Paklausta apie darbą su Kęstu Rimdžiumi Margarita atviravo, kad ją maloniai nustebino gražūs siluetai ir tai, jog gana puošni kolekcija gali būti nešiojama kasdien: „Manau, kad kiekviena moteris džiaugtųsi savo spintoje turėdama šios kolekcijos daiktus.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Artėjančio rudens kolekcijoje „Kęstas Rimdžius for Decolte“ dominuoja žemės spalvų tonai. Drabužiams panaudotos itin kokybiškos medžiagos – vilna, oda, kašmyro ir šilko deriniai, specialiai iš Italijos atkeliavęs aukščiausios kokybės trikotažas. Kolekcija, kurią sudaro 24 skirtingi drabužių modeliai, pasirodys „Decolte“ parduotuvėse rugsėjo pradžioje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top