Now Reading
Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Natūralūs lūpų dažai

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Natūralūs lūpų dažai

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Natūralūs lūpų dažai

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Planuoju „Kvapų namuose“ nusipirkti lūpų dažus, tačiau vienas klausimas neduoda ramybės. Kadangi Jūsų parduodami lūpų dažai (greičiausiai) mažiau-daugiau natūralūs, ar nebus taip, kad jie nesilaikys ant lūpų? Turiu omenyje, ar nesubėgs į raukšleles, ar neteps visko aplinkui. Mano nuomone, lūpų dažai turi būti labai kokybiški ir gražiai padengti lūpas, netepti puodelių ir t. t.

Viltė

Jūsų reikalavimus atitinkančius lūpų dažus tikrai būtų galima vadinti idealiais, jei ne vienas „bet“ – tokie dažai negali būti 100 proc. natūralūs. Jokia mediena neatitinka plastiko savybių; natūralūs audinių pluoštai – poliamidų; augaliniai ekstraktai ir pigmentai – cheminių polimerų, lakų.

„Kvapų namuose“ sukurti lūpų dažai yra ne „mažiau-daugiau natūralūs“, o natūralūs visu 100 proc. Be to, jie ne tik nudažo, bet ir pasižymi balzamo savybėmis – minkština, drėkina, maitina lūpų odą, ramina uždegimus.

Natūralūs lūpų dažai skirtingai „elgiasi“ ant skirtingų tipų odos ir lūpų formos – vienais atvejais laikosi ilgiau, kitais – trumpiau; vienoms „subėga“ į raukšleles, kitoms – ne. Tokiais atvejais lūpų kontūrui išlaikyti rekomenduočiau papildomai naudoti pieštuką.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jei lūpų dažus naudojate kasdien, reiškia nemažai jų ir suvalgote, todėl būtų verta išmėginti natūralios sudėties lūpų dažus – salonuose sudaryta galimybė juos visus išmėginti.


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected].

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top