Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Dermatito gydymas natūraliomis priemonėmis

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Gydytojai diagnozavo dermatitą nerviniu pagrindu ir išrasė antibiotikų. Netikiu cheminėmis priemonėmis ir norėčiau gydytis natūraliais būdais. Be to, jei dermatitas nerviniu pagrindu, ar tai reiškia, kad „susitvarkius nervus“, dermatitas praeis?

Linas

Daugelio odos problemų ir ligų priežastys slypi ne odoje, o giliai po oda, ir yra susijusios su organų sistemų ir, galiausiai, nervų sistemos būkle. Nervinė įtampa ir neigiamos emocijos išprovokuoja odos problemas, jautrumą ir/arba pablogina jau esamus sutrikimus – organizme susidaro vidinių cheminių impulsų ir reakcijų grandinė, kurios rezultatai odoje pasireiškia odos uždegimu, jautrumu, niežuliu; kartu dažnai pažeidžiama ir širdies-kraujagyslių sistema – anksčiau ar vėliau pajuntami kraujagyslių spazmai, kraujospūdžio svyravimai.

Turbūt gydytoja minėjo, kad tolesnė eiga labai priklauso nuo jūsų paties – ar sugebėsite identifikuoti savo įtampos šaltinį, ar išmoksite įtampas ir jų priežastis kontroliuoti, nuraminti, gal net išvengti. Čia labai praverčia aromaterapija, nes kvapiosios augalų molekulės greitai ir lengvai veikia nervų sistemą, nuotaikas.

O pasireiškimus odoje galima mažinti ir natūraliomis priemonėmis – natūraliais emolientais augaliniais aliejais, sviestais.


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected].

antibiotikai, dermatitas, dermatitas nerviniu pagrindu, ekologiška kosmetika, kvapų namai, natūrali kosmetika, Rūta Daunoravičienė

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai