Now Reading
Muzikinių vaizdo klipų kanalas „Vilnius Temperature“ pristatė oficialų savo tinklalapį (foto, video)

Muzikinių vaizdo klipų kanalas „Vilnius Temperature“ pristatė oficialų savo tinklalapį (foto, video)

Muzikinių vaizdo klipų kanalas „Vilnius Temperature“ pristatė oficialų savo tinklalapį (foto

Laikas.lt

Praėjusią savaitę muzikinių vaizdo klipų kanalas „Vilnius Temperature“ paminėjo savo dviejų metų gimtadienį – sostinės kavinėje „Jalta“ vykusiame vakarėlyje dalyvavo daugelis kanalo kūrėjų nufilmuotų muzikantų. Šventė buvo paminėta šviežiai sukurto „Vilnius Temperature“ tinklalapio pristatymu.

Adresu www.vilniustemperature.lt pasiekiamame tinklalapyje galima rasti visus, dabar jau 51-ą vaizdo klipą, daugumoje kurių yra užfiksuotos Lietuvos ir užsienio grupės, akustiškai grojančios muzikai netradicinėse Vilniaus vietose: senamiesčio skveruose, apledėjusioje Lukiškių aikštėje, vasariškoje Vilnelėje.

Visi klipai pateikti su angliškais grupių aprašymais – taip siekiama, kad „Vilnius Temperature“ nufilmuotus muzikantus pamatytų tarptautinė auditorija.

Paspaudę ant tinklalapio dešinėje viršuje esančio „Vilnius Temperature“ simbolio – termometro galite pasirinkti klipą, atitinkantį lankytojų norimą temperatūrą.

Muzikantai padovanojo „Repą“

Tinklalapį, o taip pat – ir naują „Vilnius Temperature“ logotipą sukūrė Lietuvos reklamos agentūra „Not Perfect | Y&R“.

„Esame labai dėkingi jiems už nuveiktą darbą. Nuo pat pažinties pradžios stengėmės, jog bendradarbiavimas tarp mūsų ir „Not Perfect“ turėtų abipusę naudą, dėl to labai džiaugiamės, jog jie sutiko sukurti taip ilgai mūsų pačių lauktą veidą internete. Šis tinklapis prisidės tiek didinant kanalo sklaidą, tiek atstovaus mus kaip virtuali vizitinė kortelė“, – sako vienas „Vilnius Temperature“ įkūrėjų Andrius Januta.

Vos pasirodęs, tinklalapis iškart buvo pastebėtas: portale „CSS Design Awards“, kasdien išrenkančiam geriausią tos dienos tinklalapį iš viso pasaulio, www.vilniustemperature.lt buvo pripažintas liepos 26-osios dienos nugalėtoju.

Gimtadienio šventė neapsiėjo be muzikos – ironišką dainą „Repas“ dovanojo vieną sėkmingiausių „Vilnius Temperature“ vaizdo klipų turinti grupė „Baltasis Kiras“. Prie jų taip pat prisijungė muzikantai iš grupių „Kamanių šilelis“ ir „Garbanotas Bosistas“:

Klipų peržiūrų – jau daugiau nei milijonas

Naujos kartos Lietuvos dizainerius ir vaizdo klipo kūrėjus subūrusi, nuolat auganti „Vilnius Temperature“ komanda užtikrino, kad tęs savo veiklą ir trečiaisiais metais.

Jų akiratyje – siekis filmuoti daugiau užsienio atlikėjų, jeigu prireiks – ne pačiame Vilniuje, o pačių atlikėjų gimtuosiuose miestuose.

Per du projekto metus „Vilnius Temperature“ tapo gerai atpažįstamu, Lietuvą ir jos sostinę tarptautinėje muzikos erdvėje reprezentuojančiu vardu, apdovanotu „Login“ ir žurnalo „Pravda“ apdovanojimuose.

Po „Vilnius Temperature“ kameromis yra groję tokie atlikėjai, kaip islandai „Gus Gus“, danų talentai „Rangleklods“, lietuviai Andrius Mamontovas, „Without Letters“, „Colours of Bubbles“ ir daugybė kitų.

Iš viso „YouTube“ kanale „Vilnius Temperature“ klipai yra peržiūrėti 1,3 milijonų kartų. Didelė dalis peržiūrų yra iš Jungtinės Karalystės, Rusijos, Vokietijos, Ukrainos. Kanalas šiuo metu turi 5 tūkst. „YouTube“ prenumeruotojų ir dvigubai daugiau „Facebook“ gerbėjų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top