Now Reading
Vienintelė katinėlių olimpiada vyks Lietuvoje!

Vienintelė katinėlių olimpiada vyks Lietuvoje!

Vienintelė katinėlių olimpiada vyks Lietuvoje!

Rugsėjo 17 – 20 d. Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose gastroliuos ilgai lauktas Kuklačiovo kačių teatras, atvežantis naujausią savo spektaklį „Katinėlių olimpiada“.

Susitikimas su Kuklačiovo kačių teatru visuomet džiuginanti ir spalvinga šventė, kurią ilgai prisimena ir vaikai ir suaugę. Šiais metais Kuklačiovo kačių pasirodymas taps grandioziniu sportiniu įvykiu, nes spektaklis „Katinėlių olimpiada“ skirtas olimpinėms žaidynėms.

Idėja sukurti „Katinėlių olimpiadą“ kilo po Vankuverio žiemos olimpiados. Kuklačiovo kačių teatras nusprendė neatsilinkti ir įrodyti, kokios gabios katės gyvena teatre. Surinkta puiki olimpinė komanda, kurios kapitonas – katinas Borisas. Publikai palaikant jis sieks rekordų įvairiose sporto šakose, šoks nuo 6 metrų aukščio tramplyno, skraidys oro balionu, važiuos riedlente, dviračiu ir net mediniu arkliuku. Jis tikras čempionas! O kartu su juo daugiau kaip 50 katinėlių iš Kuklačiovo teatro, kurie taip pat varžysis dėl olimpinių prizų. Tik įsivaizduokite koks tai spalvingas ir įtraukiantis spektaklis, jame telpa viskas: ir sportinė intriga ir laimėjimo džiaugsmas. Kuklačiovo teatro katės nepaliks nė vieno abejingo. Tą reikia pamatyti!

Visiems kačių mylėtojams norime priminti, kad dresūra Kuklačiovo kačių teatre ypatinga. Katės – tai maži „tigrai“ kurie nepasiduoda tradiciniams dresūros principams. Dimitrijus Kuklačiovas, dabartinis teatro vadovas ir pagrindinis aktorius, bei jo kolegos iš pradžių susipažįsta su kate: sužino jos charakterį, aktorinį temperamentą, polinkius ir fizines galimybes. O vėliau visus suriktus duomenis pasitelkia sudarant programą ir sugalvojant siužetą, kad įtiktų katinėliui. Tuomet katinėlis scenoje gali atlikti įvairiausius triukus: šokti nuo aukšto tramplyno, važinėtis riedlente, šokti, suktis ratu, miegoti klounui ant galvos ir dar daug visokių neįtikėtinų triukų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kuklačiovo kačių teatro pasirodymas – tai žmogaus ir gyvūno bendravimas, harmoningas ir laisvas, nes ir katinėliai ir žmonės būna patenkinti pasirodymu. Į spektaklius skuba visi: vaikai, tėvai, seneliai kartu su draugais ir kaimynais.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top