Now Reading
D. Lundgrenas nemėgsta šiuolaikinių veiksmo filmų

D. Lundgrenas nemėgsta šiuolaikinių veiksmo filmų

D. Lundgrenas nemėgsta šiuolaikinių veiksmo filmų

Veiksmo filmų žvaigždė Dolphas Lundgrenas prisipažino, kad nėra šiuolaikinių veiksmo filmų gerbėjas.

Aktorius teigia, kad jam visai ne prie širdies veiksmo filmai apie kostiumuotus super herojus, apsiginklavusius nerealiais ginklais iš mokslinės fantastikos srities. D. Lundgrenas mieliau renkasi tas kino juostas, kurių personažai – ne Džeimsai Bondai, o paprasti vyrukai iš gatvės.

„Man nepatinka, kad dabar visi yra veiksmo filmų herojai. Jais yra ir gali būti bet kas. Manau, jau kiek persistengta – visi dėvi kostiumus ir turi super galių. Kažkodėl pastaruoju metu tokie filmai tapo labai populiarūs, bet aš nesu jų gerbėjas, – sako aktorius, – Anksčiau filmų herojai būdavo realūs vyrai, savo stiprybe galintys tapti pavyzdžiu kasdienybėje. Arnoldas Schwarzeneggeris buvo tikras herojus. Sylvesteris Stallone buvo tikras herojus. Galbūt ir aš.“

D. Lundgrenas kartu su S. Stallone, A. Schwarzeneggeriu, J. Stathamu, B. Willisu, M. Rourke ir kitomis garsiomis veiksmo filmų žvaigždėmis, kaip tik šiuo metu kino teatruose pristato naujausią filmą „Nesunaikinami“. „Manau, kad „Nesunaikinami“ sugrąžins normalius, realius vyrus į veiksmo filmus. Pavyzdžiui, Jasonas Stathamas yra būtent tai apie ką aš kalbu – paprastas vyrukas iš gatvės, turintis stiprią charizmą,“ – sako D. Lundgrenas.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top