Kodėl geri vyrukai finišuoja paskutiniai: faktai ir rekomendacijos

Asvyras.lt
Futurity.org

Manai, kad būdamas geras atsidursi lyderio pozicijoje? Pasimatymų ir flirto poligone nėra labiau nuo tiesos nutolusio įsitikinimo! Realiam pasaulyje moterys „atakuoja“ šiknius. Dėl kažkokių priežasčių mes nuolat atstumiame gerus vyrukus ir po to pačios svarstome, kodėl mes tokios negeros… Aš pasakysiu kodėl! Viskas todėl, kad mes mėgstame iššūkius, o geras vyrukas – visiška priešingybė.

Pastaba: visiška gero vyruko priešingybė – užsispyręs stuobrys, negerbiantis moters – taip pat negerai.

Geri vyrukai yra per lengvai prieinami; merginos taip pat mėgsta iššūkius, mėgsta pagauti grobį, uždirbti skanų kąsnelį (kitų žodžių neparinkau). Kad ir kiek jos manytų, kad joms patinka vyrukai, kurie padarys vardan jų bet ką ir bet kaip, viskas iš tiesų yra atvirkščiai proporcinga. Tokios jau mes esam… Iracionalios.

Moterims reikia vyro su tvirtu „stuburu“, o ne kažko, su kuriuo jos galėtų vien aptarinėti savo moteriškas problemas. Praktiškai niekas nevertina to, kas atiteko jam (šiuo atveju JAI) be jokių pastangų. Žmonės siekia gauti kažką verto ir visi žino, kad kažkas verto niekada neatitenka lengvai.

Kai kurios moterys zirzia, žliumbia, šaukia dėl tos lygybės, tačiau iš tiesų daugelis yra paprasčiausios veidmainės. Juk dabar madinga kovoti už kažką: už CO2 mažinimą, už lyčių lygybę, dėti like’us FB, kad Afrikoje vaikai nebadautų (tarsi jie like’us valgytų). Žodžiu, jūs mane supratot.

Visos mes sakome, kad norime gero vyruko, tačiau kai ateina laikas žengti į sceną, po gero pasimatymo „kavos“ pasikviečiam dažniausiai ne gerą vyruką. Pažįstu nemažai vyrų, kurie ilgai reabilitavosi po „draugių mokyklos“ – kai draugės pasako tau, kokio vyro jos nori, apie kokį svajoja ir koks tu turėtum būti, kad patiktum moterims. Dažniausiai tai būna paauglės, prisižiūrėjusios serialų (nes juk paauglystėje pradedamos tokios temos tarp skirtingų lyčių)… Žodžiu, „draugių mokyklose“ sukuriami monstriukai, maži, mieli, pūkuoti monstriukai, vyrukai, kurių po to net tos pačios „mokytojos“ nebenori.

Apačioje pateiksiu veiksmų/elgsenų sąrašą… Atmink visam gyvenimui, kad jie gali visiškai sunaikinti bet kokį potraukį, kurį moteris jaučia tau dabar arba galimai pajus ateity:

Tu iškeli moterį ant pjedestalo

Vyrai turi išankstinę nuomonę, kad moterys yra deivės. Na, dar nuo mokyklos laikų berniukai mokomi, kad mergaitės – jėga ir negalima jų liesti rankom ;). Mes mėgstame, kai su mumis elgiasi, kaip su deivėmis, tačiau ne šiuo atveju…

Geras vyrukas laiko merginą priemone laimei rasti. Moterys greitai tai „užuodžia“ ir iškart uždeda etiketę „beviltiškumas/neviltis“. Jeigu tu esi laimingas prieš pradėdamas siekti merginos, ji pajunta tavo stabilumą ir pasitikėjimą savimi. Padirbėk su savo asmenybe prieš pradėdamas „medžioklę“ ir mergina tikrai ateis į tavo teritoriją. Žmonėms reikėtų liautis skatinti moterų garbinimo kultą. Net nežinau, tiesą sakant, iš kur jis atėjo. Gal mamos, auklėtojos ir mokytojos pasistengia? Tai tik pamąstymas, nes nenoriu taip giliai šiandien raustis po tokias temas.

Nepasitikėjimas savimi

Kodėl moterys gąsdina tiek daug vyrų? Visi mes esame žmonės ir nėra jokių priežasčių bijoti kažko, su kuriuo net nesikalbėjome. Galų gale, vyrai, įsidėkit rankas į kišenes ir pajuskit kai ką tarp rankų, o jeigu nejaučiat – eikit ir užsiauginkit porą, kad prieitumėt prie merginos, kurią akimis valgot. Didelė tikimybė, kad ji jau seniai tave pastebėjo.

Pasitikėjimas savimi – svarbiausias pasimatymų pasaulio „gyventojas“; moterys jaučia tavo baimę. Net jeigu nepasitiki savimi, suvaidink! Tai nėra sudėtinga ir, galų gale, kas blogo gali nutikti? Ji pasakys tau „NE“? Ot, atsiprašant, problema. Tau ką, niekas nėra sakęs „NE“? Linki geros dienos/vakaro/ryto ir keliauji prie kito varianto. Klubai, gatvės pilnos merginų – tik eik ir pažindinkis.

Jautrumas: kas per daug, tas negerai. Rimtai!

Moterys nemėgsta vyrų, kurie turi daugiau jausmų nei jos. Pabrėžk savo vyriškumą ir nebūk snargliuotu kačiuku Pūkuočiuku (tik ne flirto/pažinties etape). Tai nereiškia, kad turi apskritai būti bejausmis; būk normalus – turėk jų minimaliai.

Pakankamai negerai tai, kad mes turime atlaikyti savo pačių PMS’ą, bet kai vyrui pasireiškia jo periodas, čia jau visai liūdna istorija. Mes turime draugių tokioms nesąmonėms, mums nereikia šito iš vyrų. Jeigu aš norėčiau patirti nereikalingą jausmingumo perdozavimą, aš eičiau į pasimatymą su mergina.

Leidiesi stumdomas

Neleisk žmonėms savęs trypti. Mokėk argumentuoti savo nuomonę, kovoti dėl savo įsitikinimų, sakyti „NE“. Nei viena mergina nesuteiks tau progos, jeigu neturi savo įsitikinimų. Tu turi būti vyriškas. Tu gali būti geras tik iki tam tikros ribos, nes kitaip busi sutryptas. Vyrai pažadina moteryse susižavėjimą, kai jie demonstruoja savo ryžtingumą ir pasitikėjimą savimi. Mes susidarome įspūdį, kad šie vyrai yra lyderiai, o ne pasekėjai.

Tyleniai – filosofai ar bailiukai?

Tyla – tai velniškai bloga byla, kai kalbame apie merginų kabinimą. Reikia turėti bent elementarių kalbos gebėjimų, t.y. turi mokėti pakalbėti apie viską, sukurti bendrą temą. Nebūk drovus ir per daug intravertiškas. Mes, moterys, mėgstame išsiskiriančius iš minios vyrus, norinčius ir gebančius išsakyti savo mintis.

Nebūk pasyvus, tu esi vyras, tu turėtum valdyti diskusiją. Juokauk, naudokis humoru užtikrintai ir tinkamai. Vyro širdį galima pasiekti per skrandį, bet (pasiruošęs naujienai?) moters širdį pasieksi priversdamas ją nuoširdžiai juoktis ir jaustis gerai šalia savęs – tai šiek tiek kitokia „myli ausimis“ interpretacija, apjungianti tiek kūno kalbą, tiek verbalinę ir visa kita į vieną visumą, kurią mes, moterys, vadiname vyrų patrauklumu!


blogiukai, geras vyras, kaip susirasti merginą, meile, pora, santykiai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai