Now Reading
Nuotykių ieškotojams – 7 keisčiausi viešbučiai (foto)

Nuotykių ieškotojams – 7 keisčiausi viešbučiai (foto)

Nuotykių ieškotojams - 7 keisčiausi viešbučiai (foto)

Laikas.lt

Daug keliaujantys žmonės gali pripasakoti įvairiausių istorijų, kur ir kaip yra tekę nakvoti. Pristatome keletą vietų, kad ir jūs turėtumėte, kuo pasidalinti, grįžę iš viešnagės užsienio šalyje.

Viešbutis kalne, po vandeniu, iš ledo, su lovomis-karstais, ganyklose ir kiti netikėti pasiūlymai. Belieka tik išsirinkti kelionės kryptį ir pirmyn!

Viešbutis-kapsulė (Tokijas, Japonija)

Šioje šalyje, kur tiek daug žmonių ir kur erdvė yra vienas labiausiai vertinamų dalykų, šis kambarėlis (tiksliau lova)-kapsulė gali būti pati puikiausia išeitis poilsiui ir jėgoms atgauti. Žinoma, jei nekankina klaustrofobija. Kaina vienam žmogui – apie 100 litų.

Įdomu:
 viešai skelbiama, kad svečiai, turintys bent vieną tatuiruotę, šiame viešbutyje nepageidaujami.


Ledo viešbutis (Švedija)

Tai puikiausia vieta žiemos pramogų mėgėjams! Mieste, kuriame yra šis viešbutis, jų pasiūla didžiulė. Kaina – nuo 500 litų.

Magiško kalno viešbutis (Čilė)

Šis viešbutis įkurtas milžiniško dydžio kalne. Viena naktis čia kainuoja – nuo 700 litų.

Poseidono povandeninis viešbutis (Fidžis)

Taip, tai viešbutis po vandeniu. Pabandykite tik įsivaizduoti, kokie įspūdžiai jūsų ten laukia. Žinoma, jei galite tokį malonumą sau leisti. Savaitė šiame viešbutyje atsieis apie 45 tūkstančius litų.

Propelerio sala (Vokietija)

Labai keistas viešbutis, kuriame galima išsirinkti kambario temą, pavyzdžiui, laidotuvės. Po tokio pasirinkimo viešbučio tarnautojai jus palydės iki karsto pavidalo lovos. Kaina – apie 300 litų už naktį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vamzdžių viešbutis (Austrija)

Tai tikrų tikriausių, mums pažįstamų vamzdžių, kuriuose gražiai paklota lova, viešbutis. Ir čia kur kas erdviau nei kapsulėje. Beje, būsite apsupti gamtos.  

Hobitų viešbutis (Naujoji Zelandija)

Norite pasijausti kaip tikrasis Zelandijos personažas hobitas? Tikrai puiki galimybė tai padaryti apsilankius viename šių viešbučių. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top