Gyvūnų teisių gynėjams ir tikrai mylintiems gyvūnus – tai nepatiks (foto)

Laikas.lt
Inga Daukintytė

Pamačius šias nuotraukas net nebesinori pritarti teiginiui, kad „visokių yra, visokių reikia“. Fotografė Ren Netherland ruošdamasi šunų priežiūros varžyboms nusprendė visus nustebinti ir įamžino labai „išgražintus“ šunis.

Jos tikslas – paversti geriausius žmogaus draugus pop kultūros ikonomis. Nustebinti, šokiruoti bei pritraukti dėmesį R. Netherland tikrai pavyko, tik įdomu kurių atsiliepimų apie jos meną bus daugiau: teigiamų ar neigiamų... 

Jūsų teismui – šunų grožis pagal Ren Netherland. Tik prašome, jei sugalvosite taip gražinti savo gyvūnus, prieš tai gerai pagalvokite. Kelis kartus. Kol persigalvosite. 














 

augintiniai, gyvūniai, naminiai gyvūnai, šunų kirpykla, šunų šukuosenos, šunys

Naujausi komentarai
Ruta
2013-06-29, 13:07
debilizmas..
H
2013-06-29, 13:03
Bent jau butu graziai padare...o dabar nei juokinga nei grazu
Brigita
2013-06-28, 18:18
Visiškai pritariu pirmajam postui. Išsigimimas, kur matyta, kad taip elgtųsi su negalinčiais pasipriešinti padarais. Negana, kad diriam kailius ir juos nešiojam, valgom, žudom(nekalbu vien apie šunis) savo malonumui(medžiojam), tai dabar dar pradėsim šitaip tyčiotis ir kankinti. Absurdų teatras. Drausti tokius dalykus reikia, kažkoks neišpasakytas dėmesio trūkumas ir egocentrizmas. Šlykštu.
Skaistė
2013-06-28, 16:15
Tokias "stilistes" už grotų. Šitaip galima elgtis su žmonėmis, nes jie gali sutikti arba ne, o čia šuo. Idiotizmas... Labai tikiuosi, kad Gyvūnų teisių apsauga ją gerai užtampys po teismus....
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai