Seksualinis elgesys pagal kraujo grupę

Lsveikata.lt

Nepaisant auklėjimo ir gyvenimiškos patirties, moters seksualinis elgesys, pasirodo, priklauso nuo to, kokia yra jos kraujo grupė.

Jeigu moters kraujo grupė yra I (0), tai labai aistringa ir valinga dailiosios lyties atstovė. Lovoje ji bus tikra nepailstanti tigrė. Ji žino ir moka tokių dalykėlių, kurie privers raudonuoti net ir labai patyrusį vyrą. Su tokia moterimi vėl ir vėl norėsis užsidaryti miegamajame.

Aprašytosios priešingybė – tai moteris, kurios kraujo grupė II (A). Ši moteris dažniausiai yra užsiėmusi savo reikalais, karjera. Ji gali išgyventi ir be sekso, tačiau retai kada atsako vyrui, neretai ir dėl to, kad bijo jį prarasti. Tai protinga moteris, todėl neretai jai sekasi verslas. Tačiau ji ir sekso eksperimentai – nesuderinamas dalykas.

III(B) kraujo grupę turinčios moterys nieko neturi prieš seksą, tačiau labai didelės reikšmės jam neteikia. Ji puikiai moka suvaidinti orgazmą, žino, kada pagirti ir kaip patenkinti vyrą. Tokia dailiosios lyties atstovė dažnai lovos reikalus prilygina teatrui, vaidindama tai patyrusią sekso asę, tai nekaltą mergelę.

Na, o jeigu moters venomis teka IV(AB) grupės kraujas, ji gali net ir patį droviausią mamos sūnelį išvaduoti iš kompleksų. Tokia moteris lengvai patiria orgazmą. Ji gali prisitaikyti prie bet kokio vyro, mėgsta eksperimentuoti.


lytinis gyvenimas, santykiai, seksas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai