Now Reading
Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Eteriniai aliejai duše

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Eteriniai aliejai duše

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Eteriniai aliejai duše

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Kaip eterinius aliejus reikėtų naudoti duše?

Ignas

Duše rekomenduojama naudoti tuos eterinius aliejus, kuriuos galima naudoti ant odos neskiestus. Tai kur kas maloniau, nei naudoti eterinius aliejus sumaišytus su baziniu/augaliniu aliejumi. Grynais eteriniais aliejais (nesumaišytais su riebalais) pasitepus drėgną odą galima patirti tikrą eterinių aliejų žaižaravimą, greitą ir veiksmingą jų charakterį. Eteriniai aliejai akimirksniu susigeria į drėgną odą, nereikia laukti, kaip kad užtepus riebiųjų aliejų, nelieka aliejingų dėmių ant rankšluosčio šluostantis po dušo.

Patartina naudoti nuo 5 iki 20 lašų visam kūnui vienam kartui. Pradėkite nuo mažesnio kiekio, jeigu nežinote, kaip toleruosite vieną ar kitą eterinį aliejų. Eteriniais aliejais tepame šlapią odą, pradėdami nuo kojų. Po lašą eterinio aliejaus ištepame ant pėdų, kylame aukštyn blauzdomis iki pakinklių, užlašindami po lašą eterinio aliejaus ant tulžies pūslės akupunktūrinio ir kitų taškų išorinėje blauzdos dalyje, žemiau kelio; kylame aukštyn, vėl užlašindami po lašą eterinio aliejaus ant limfmazgių esančių kairėje ir dešinėje pusėje, pilvo apačioje. Dar 1 ar 2 lašus užlašiname ant saulės rezginio ir nuo 2 iki 5 lašų paskirstome ant krūtinės ir pilvo. 1 ar 2 lašais patepame limfmazgius pažastyse ir galbūt 1 ar 2 lašais – kaklą. Jei mėgstate eterinių aliejų keliamus pojūčius, galite greitai rankomis perbraukti veidą, tam pakanka to, kas liko ant rankų.

Kokius eterinius aliejus duše rekomenduoja naudoti žymus aromaterapeutas dr. K.Šnaubeltas, rasite čia.

Šis būdas mums padeda susisieti su augalų pasauliu rytą, dar prieš įžengiant į naują dieną. Labai nuoširdus įspėjimas: naudokite tik grynus nestandartizuotus, t.y. natūralius eterinius aliejus, nes jie turi mažiausią sudirginimo riziką, pirkite tik iš specialistų, o ne kosmetikos ar vaistinių tinkluose. Dėl visa ko, atlikite odos jautrumo testą (patepkite lašu dilbio linkį ir stebėkite odos būklę 24val.).

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected].

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top