„Biplan“ pristato naują radijo singlą – „O mes prie jūros“!

Laikas.lt

Metų pradžioje su hitu „Amore“ sugrįžę „biplanai“ pristato visiškai naują ir niekur neišleistą savo dainą – „O mes prie jūros“. Kol šis kūrinys pakeliui į radijo stotis, interneto skaitytojai naują „Biplan“ dainą jau gali įvertinti „Soundcloud“ svetainėje.

„Nuo šiandien daina nebe mūsų – o visų“, – sakė grupės vokalistas Maksas Melmanas. „Klausykite, dalinkitės, keliaukite, kvailiokite, šypsokitės, džiaukitės gyvenimu – būsime laimingi, jeigu ši daina iliustruos jūsų vasarą“.

Dar pirmadienį vakare savo „Facebook“ paskyroje „biplanai“ užsiminė artimiausiu metu pristatysiantys 3:15 min. naujos muzikos ir tuo pačiu paskelbė kadrą iš savo naujos fotosesijos, kurioje kaip fotografas debiutavo… Andrius Mamontovas.

Pasak Andriaus, fotografavimo menu jis domisi net seniau, negu groja (o juk šiemet jo muzikinės veiklos jubiliejus!), tad buvo smagu išmėginti įgūdžius naujame amplua. „Buvo vienas malonumas fotografuoti gerą grupę be kaprizų“, – dalinosi įspūdžiais Andrius Mamontovas.

Aktyviai „biplanams“ prasidėję šie metai ir toliau nežada atokvėpio. Šešiose šalyse (Lietuvoje, Norvegijoje, Rusijoje, Baltarusijoje, Ukrainoje ir Latvijoje) šiemet jau surengę koncertus „biplanai“ ruošiasi koncertams vasaros festivaliuose.

Liepos 3 dieną grupė lips į pagrindinę didžiausio Baltarusijos muzikos festivalio „Most“, kuris rengiamas Minsko oro uoste „Borovaja“, sceną, o liepos 6 dieną pirmą kartą pasirodys didžiausiame Rusijos muzikos festivalyje „Našestvije“ Tverės srityje. Rugpjūtį „Biplan“ bus galima išvysti ir didžiausiuose Lietuvos muzikos festivaliuose „Galapagai“ bei „Karklė Live Music Beach“.

biplan, lietuviska muzika, o mes prie jūros

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai