Now Reading
Pasidaryk pats: 5 idėjos personalizuoti batelius!

Pasidaryk pats: 5 idėjos personalizuoti batelius!

Pasidaryk pats: 5 idėjos personalizuoti batelius!

Laikas.lt

Nėra nieko neįdomiau už nuobodžius ir vienodus batus. Sutinkate? Jei taip, tuomet teisingai darote, kad skaitote šį straipsnį, nes jame pateiksime keletą idėjų, kaip galite patys sau susikurti sportinių batelių dizainą.

Disko stiliaus bateliai

Jei esate pasidavę blizgučių bangai, tuomet jums tikrai patiks idėja turėti disko stiliaus batelius.

Reikės: klijų, sidabro spalvos medvilnei tinkančių dažų bei birių blizgučių. Sumaišykite indelyje klijus su dažais. Klijų turėtų būti kur kas daugiau nei dažų. Kitame indelyje sumaišykite blizgučius su klijais. Ištepę pirmąja mase batelius šiek tiek luktelėkite, kad pradžiūtų ir tuomet tepkite antrąja – blizgia mase. Palaukite, kol viskas gerai nudžius, ir galite autis bei džiaugtis nauja batų išvaizda! (šaltinis)

Minimalistinio stiliaus bateliai

Šie bateliai patiks žmonėms, kurie mėgsta minimalistinį, tačiau originalų stilių.

Reikės: pieštuko, spalvotų siūlų, adatos ir ornamento idėjos. Pieštuku nusipieškite ant batelio būsimą ornamentą ir vėliau pasirinktomis siūlų spalvomis juos apsiūkite. (šaltinis)

Nuotaikingo stiliaus bateliai

Patiks geros nuotaikos nestokojantiems, mėgstantiems linksmas detales.

Reikės: batelių, specialių audiniui skirtų markerių ir, žinoma, idėjos! Tuomet abu batelius tereikia apipiešti pasirinktinai – vienodai ar skirtingai kiekvieną. Žinoma, pradžioje būtų geriau piešinį sukurti pieštuku, o vėliau apipiešiant spalvotais markeriais. (šaltinis)

Bateliai per 5 minutes

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šie bateliai taip pat lengvai pagaminami. Tiesiog reikės pasirinkto dydžio kamštelio, audiniui skirtų dažų bei plono teptuko. Kamštelį lengvai pamerkę į dažus dėkite ant batelio norimose vietose. Ten, kur pilnai neatsispaudžia dažai, su plonu teptuku pataisykite. Leiskite dažams išdžiūti ir galite autis! (šaltinis)

Pereinamos spalvos bateliai

Reikės: vazelino bei medvilnės dažų. Batelių padą ir pado šonus gausiai ištepkite vazelinu, tai būtina tam, kad nepaveiktų dažai. Tuomet pasigaminti medvilninių dažų tirpalą ir į jį įmerkti batų priekį maždaug iki liežuvėlio. Tuomet su sausa medžiagėle (marle) dažus paskirstyti po visą likusį batelį. Palikite batelius išdžiūti. Vėliau krupščiai nuvalykite likusį vazeliną. (šaltinis)

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top