Now Reading
Aktoriaus Sylvesterio Stallone mama Jackie apie plastines operacijas: atrodau kaip burundukas

Aktoriaus Sylvesterio Stallone mama Jackie apie plastines operacijas: atrodau kaip burundukas

Aktoriaus Sylvesterio Stallone mama Jackie apie plastines operacijas: atrodau kaip burundukas

Alfa.lt

Aktoriaus Sylvesterio Stallone mama Jackie neseniai vienam leidiniui davė gana atvirą interviu, kuriame papasakojo tiek apie savo garsųjį sūnų, tiek ir apie plastines operacijas, dėl kurių dabar jau 91 metų moteris labai gailisi.

„Man buvo atlikti trys cheminio veido šveitimai ir 50 botulino injekcijų į lūpas“, – vardijo moteris.
Vis dėlto nors prieš du mėnesius ji patyrė širdies smūgį, tačiau iki šiol neatsisakė įvairių grožio procedūrų. Tačiau čia pat Jackie pripažino, kad nėra itin patenkinta rezultatais: „Atrodau kaip burundukas, prisikimšęs į burną riešutų.“

Kad ir kaip ten bebūtų, tačiau moteris didžiuojasi, kad pagal savo amžių ji atrodo pakankamai gerai. Maža to, garsenybės motina save laiko puikiu pavyzdžiu panašaus amžiaus asmenims, nes ji jaučiasi gyvybinga ir gyvena su gerokai jaunesniu vyru (sutuoktiniui 60 metų – red. past.).

„Tris kartus per savaitę lankau šokio pamokas, du kartus per savaitę sportuoju, o kiekvieną dieną po kelias valandas groju pianinu“, – aktyvaus gyvenimo būdo neslėpė J. Stallone.

Įdomu ir tai, kad aktoriaus mama iki šiol nevengia trumpų sijonėlių ar gilių iškirpčių, kurias demonstruoja kartais užsukdama į tam tikrus Holivudo vakarėlius.

Beje, praėję metai Jackie buvo, kaip ji pati apibūdino, „siaubingi“. Ji palaidojo tragiškai mirusį anūką Sage (aktoriaus Sylvesterio Stalone sūnus – red. past.), o po kelių savaičių mirė ir dukra Toni Ann Filiti.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top