Now Reading
7 keisčiausi japoniškų ledų skoniai

7 keisčiausi japoniškų ledų skoniai

7 keisčiausi japoniškų ledų skoniai

Laikas.lt
Parengta pagal fullpunch.com

Pasaulis yra didelis ir ame gausu įvairiausių dalykų, kurie vieniems yra visiškai natūralūs ir suprantami, o kitiems keliantys nuostabą, okartais ir visą puokštę įvairiausių emocijų. Štai kad ir ledai. Rodos, ką čia dar naujo, bet tik paskaitykite,kokių jų yra Japonijoje….

Arklienos skonio ledai 
Japonijoje šie ledai laikomi ypatingu desertu. Kaži kiek tame yra tiesos, tačiau pasakojama, jog praėjusio šimtmečio pradžioje kaimų žmones pagavę lauknius arklius juos “užlaižydavo” iki šių vargšų padarų mirties. Ar šiuose leduose išties yra arklienos? Taip, tačiau labai mažai,kaip sakoma, dėl skonio.

Jaučio liežuvio skonio ledai
Skirtingose šalyse yra skirtingas jaučio liežuvio suvokimas. Štai Kinijoje jaučiu liežuviu laikomos tam tikros formos spurgos. Tad, jei yra galimybė paskaityti ir suprasti (!), kas parašyta ledų sudėtyje, tai geriau taip ir padarykite.

Česnako skonio ledai
Japonai garsėja kaip besidomintys vampyrų kultūra, tad šie turbūt dedikuoti būtent tokiai auditorijai. Kiek yra žinoma, česnakas šiuose leduose išties stipri sudedamoji dalis, atidarius ledus, kvapas netrunka pasklisti.

Angies skonio ledai
O šie, anot šaltinių, visai neblogo skono. Tiesa, kokia jų sudedamoji dalis nėra aišku, tačiau greičiausiai paties angies joje nėra.

Indiško kario skonio ledai
Indiškos virtuvės fanatikai galbūt susidomėtų, tačiau kaip juokaujama, skonis gali būti panašus lyg lyžtelėjus sumo imtynininką.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Anglies skonio ledai
Ką gi, suvalgius šių ledų bent jau nereiktų rūpintis virškinimu.O jei rimtai, neaišku, kas galėtų nutikti jautresnio skrandžio savininkui, tad geriau dėl visa ko išvengti galimų problemų.

Kolageno ir citrinos skonio ledai
Kolagenas, kaip žinia yra kūnuose randamas baltymas, gausiai naudojamas kosmetikoje, siekiant išsaugoti jaunatvišką odos elastingumą ir išvaizdą. Ką gali žinoti, gal būtent dėl šių ledų vartojimo japonai atrodo tokie jauni?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top