Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Pleiskanojanti ir niežtinti oda

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Esu alergiškas beveik viskam. Ir šis metų laikas būna itin sudėtingas: oda žiauriai pleiskanoja, kartais atsiveria opelės. Iš niežulio kartais net neina užmigti. Ką rekomenduotumėte žmogui, išbandžiusiam beveik viską, ir ar Jūsų produktus reikia derinti su gydytojais (kadangi vartoju antialerginius vaistus)?

Jurijus

Jurijau,

Jautrios odos nemalonumus numalšina natūralūs emolientai (minkštikliai) – Nilo sviestmedžių aliejus (minkština, drėkina, aprūpina vitaminais ir sutvirtina odos barjerine funkciją), makadamijų, vynuogių sėklų, migdolų aliejai (minkština ir suteikia švelnumo, mažina pleiskanojimą), kviečių sėlenų ekstraktas (nuima niežulį), natūralus vitaminas E (nuima niežulį, mažina pleiskanojimą ir jautrumą). Šiuos aliejus galima naudoti atskirai, arba pa(si)daryti mišinį.

 


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected].

alergijos, ekologiška kosmetika, kvapų namai, natūrali kosmetika, niežtinti oda, pleiskanojanti, Rūta Daunoravičienė

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai