Now Reading
Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Kvapnioji pirtis

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Kvapnioji pirtis

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Kvapnioji pirtis

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Sveiki, man 20 metų. Labai mėgstu pirtis, tačiau turiu problemų su širdimi. Skaičiau viename puslapyje, kad, atitinkamai pasirinkus priemones, pirtys net gali padėti. Kokios tos priemonės galėtų būti ir ar galima jų įsigyti pas jus? Ačiū už atsakymą.

Jūratė

Laba diena, Jūrate,

Pirties procedūros – tai visas mokslas ir nuostabus malonumų bei sveikatos šaltinis. Aš pati neturiu pakankamai kompetencijos patarti kokrečiu jūsų atveju, siūlyčiau tartis su gydytojais ir profesionaliais pirtininkais iš „Pirties bičiulių draugijos” ar „Pirties akademijos”.

O apskritai, „Kvapų namuose” turime plačią gamą eterinių aliejų ir kitų aromatinių medžiagų, kurios praturtina pirties procedūras ir suteikia ypatingų pojūčių. Taip pat gaminame eterinių aliejų mišinius pirčiai.

KAIP NAUDOTI EA PIRTYJE?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pats paprasčiausias būdas – sumaišyti EA su druska ir ją pašildyti ant įkaitusių akmenų arba tiesiog pastatyti karštoje vietoje, kartais pamaišant, papilstant iš vieno indo į kitą. Druska ilgai išsaugos EA kvapą. Be to, druską, sumaišytą su EA, visuomet galima panaudoti pirties procedūrose. Taip pat EA plačiai naudojami medaus procedūrose, įvairiuose pilinguose ir masažuose po pirties. Taip pat galima įlašinti EA į karšto vandens (neverdančio) vonelę ir pastatyti šiltoje vietoje, kad EA palaipsniui garuotų.
Nepilkite EA ant įkaitusių akmenų. Subtilios ir lakios EA molekulės bematant suirs, sudegs ir EA poveikis bus labai trumpas. Sugadinsite brangų produktą ir nepasieksite norimo rezultato.


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected].

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top