Now Reading
Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Nuovargio žymės veide

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Nuovargio žymės veide

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Nuovargio žymės veide

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Iš streso ir nuovargio mano veidas „pabrinko” – paakiai atrodo kaip patinę, žandai užkritę… Ką patarumėte tokiu atveju daryti? Kaip atgaivinti savo veidą? Bandžiau darytis agurkų kaukę, tačiau teigiamo rezultato nesulaukiau… Nesinorėtų visą vasarą būti užtinusiai…

Miglė

Migle,

Pirmiausia imkitės gaivinti save visą, tuomet automatiškai atsigaus ir veido oda. Kūno nuovargio ir nervinio išsekimo atvejais itin gelbsti aromaterapija ir aromaterapinės odos priežiūros priemonės.
Pradėkite rytą su aromatiniu dušu: nusiprauskite kaip įpratusi, o po to drėgną kūną ištepkite keliais lašais tonizuojančio ir imunitetą stiprinančio eterinio aliejaus, pvz. bosvelijų („frankincenso”). Kaip gaivintis eteriniais aliejais duše, ir kuriuos naudoti, rasite šiame straipsnyje.

Dieną gaivinkite veidą tonizuojančiais hidroliataisberžų pumpurų, jazminų, kedrų, mastikos sakų.
Vakarais pasilepinkite aromaterapiniu veido, pečių ar pėdų masažu – tokį masažą galite pati sau pasidaryti, arba paprašyti namiškių. Kokie natūralūs kvapai tam tinkamiausi, rasite čia.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jei vakare neturite jėgų masažui, tiesiog patepkite sudrėkintą veidą keliais lašais atpalaiduojačio ir raminančio NEROLIO ELIKSYRO arba ROŽIŲ ELIKSYRO, arba KAVAMEDŽIO ŽIEDŲ ELIKSYRO– nelygu kuris kvapas jums pasirodys mielesnis. Šios natūralios žiedų substancijos viską atliks pačios be jokių jūsų pastangų. O be to, atstos ir drėkinamąjį ir regeneruojamąjį veido kremą.


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected].

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top