Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Padų oda

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Sveiki, pastebėjau, kad po žiemos kulnų oda labai sukietėjo, užsidėjo taip vadinami mozoliai. Kaip juos atmirkyti, kad lengvai nusiimtų?

Aliona Ba.

Suragėjusią odą geriausiai atmirkyti karštame druskos tirpale, patartina – su Negyvos jūros druska, nes joje daugiausia mineralų bei druskų. Į druskos tirpalą dar galima pridėti kelis į tyrę sutrintus žalio ananaso griežinėlius. Ananasuose yra baltymus (odos keratiną) ardančio fermento bromelaino, kuris veikia kaip cheminis pylingas. Tirpalas turi apsemti tik pėdas, kur negyvos odos sluoksnis yra storas. Laikyti 10-15 min. Po to, neištraukdama pėdų iš vonelės, nugremžkite atmirkusį sluoksnį specialiais pėdų gremžtuvais, dildėmis arba pemza – nelygu koks keratino sluoksnis bus susikaupęs. Nuskalaukite vandeniu. Vienos procedūros gali ir nepakakti, todėl kartokite kitomis dienomis, kol pasieksite pageidaujamą rezultatą.


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected].

ekologiška kosmetika, kvapų namai, natūrali kosmetika, padų oda, Rūta Daunoravičienė

Naujausi komentarai
2013-06-20, 11:07
Vitai, neprinokusiu ananasų rasite kiekvienoje maisto parduotuvėje. O va prinokę, kvepiantys - tikra retenybė, deja...
Vitas
2013-06-18, 21:33
Kaip dėl to žalio ananaso? ar jis turi buti neprinokes.. bet kur toki rasi Lietuvoje, ar ji ta prasme nevirtas? :)) pakomentuokit, nes nebuvau girdejas apie ananaso tokias teigiamybes.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai