Now Reading
7 moterų tipai, kurias vyrai dievina

7 moterų tipai, kurias vyrai dievina

7 moterų tipai

DarniPora.lt

Gundytoja, paslaptingoji, skaistuolė… Kai kurie net ir labai skirtingi moterų tipai vilioja daugelį vyrų. Žinoma, kiekviena moteris gali priklausyti keliems tipams vienu metu. Sužinokite, keliems iš jų galite priskirti save.

Nors, kaip sakoma, išimtys tik patvirtina taisyklę ir išimčių visuomet pasitaiko, rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia septynis moterų tipus, kurioms negali atsispirti kone kiekvienas vyras.

1. Vėjavaikė. Ji elgiasi kaip paauglė, nemėgsta prisiimti atsakomybės ir negali nustygti vietoje. Kai kurie vyrai tiesiog dievina vaikiškai besielgiančias moteris. Tokie vyrai labiausiai vertina moters žaismingumą, linksmumą ir mokėjimą su šypsena žvelgti į bet kokius gyvenime iškilusius sunkumus. Galbūt šios moterys patinka vyrams todėl, kad būnant su linksma vėjavaike paprasta bendrauti, su ja niekada nebūna nuobodu ir stresas dingsta tarsi jo niekada nė nebūtų buvę. Tačiau nepersistenkite – net ir tiems, kurie dievina vėjavaikes, kartais reikia šalia atsakingos ir išmintingos moters.

2. Paslaptinga dama. Ji neplepa be reikalo ir kone kiekvienas jos sakinys kupinas išminties, apie save ji kalba nedaug – tik tai, kas būtina, ir jos žvilgsnis atskleidžia, kad kažką nuo jūsų slepia… Ko gero, visiems vyrams patinka bent šiek tiek paslaptingos moterys. Žinoma, nekalbame apie dideles paslaptis, tačiau juk kiekvienas žmogus nešioja tam tikrą kaukę. Ją nuimti ir pasižiūrėti, kokia moteris slepiasi po ją – viliojantis iššūkis kiekvienam vyrui. Juk vyrams patinka iššūkiai! Taigi susitikinėdama su jums patinkančiu vyruku stenkitės išsaugoti šiek tiek paslapties ir taip suteikti daugiau intrigos jūsų santykiams.

3. Nimfomanė. Jei per pastarąją parą ji nepatyrė bent kelių orgazmų, jos diena neabejotinai sugadinta… Parodykite bent vieną vyrą, kuris atsisakytų pabendrauti su sekso ištroškusia gražuole? Pratęsti giminę – juk šis instinktas yra kiekvieno vyro kraujyje. Kita vertus, greičiausiai to nepakaks, kad jis norėtų sukurti rimtus santykius ar vesti. Na, bet santykiams aistringi žaidimai lovoje tikrai nepakenks.

4. Skaistuolė. Ji kukli, nenaudoja kosmetikos, neturi žalingų įpročių ir nėra turėjusi vaikino… Tenka pripažinti, kad daugelis vyrų negali atsispirti skaistuolėms. Ypač šiais laikais, kai natūralumo mūsų gyvenime vis mažėja. Tokios moterys vyrams suteikia galimybę tapti jų mokytojais meilės santykiuose, o šis vaidmuo jiems labai patinka.

5. Blogiukė. Su vyrais ji elgiasi blogiau nei su savo batais – gauna tai, ko nori, ir išmeta lauk. Visgi vyrams patinka blogiukės, kurios yra nenuspėjamos ir gali juos išvesti iš kelio. Tokios moterys yra pavojingos ir tai kaitina jų kraują. Tačiau, kaip sakoma, kas per daug, tas nesveika. Viena vertus, smagu žaisti meilės žaidimus su pašėlusia moterimi. Kita vertus, tikrai prastas jausmas pabusti ir suprasti, kad ji dingo su tavo pinigine ir brangiu laikrodžiu, o tu net jos tikro vardo nežinai.

6. Visažinė. Ji pasitiki savimi, yra ištikima savo vertybėms ir tiksliai žino, kokio vyro ieško. Nėra nieko seksualesnio nei moteris, kuri žino, kad yra graži ir turi savų tikslų gyvenime, kurių įnirtingai siekia. Vyrai žavisi tokiomis moterimis, tačiau svarbu neperlenkti lazdos. Jei į jo nuomonę niekada nekreipsite dėmesio, jis gali imti jaustis nereikalingas ir nevertinamas. Kad to išvengtumėte, bent kartais paprašykite jo pagalbos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

7. Mamytė. Vyrams patinka moterys, kurios sugeba tam tikrose situacijose atskleisti savo moteriškumą ir motiniškus instinktus, net jei ji ir neturi vaikų. Galiausiai juk kiekvienas vyras giliai viduje į moterį žiūri kaip į potencialią jo vaikų motiną, todėl šie gebėjimai tikrai nėra paskutinėje vietoje, kad ir ką jis sakytų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top