Lietuvio vestuvinių šukuosenų kolekcija – drąsiai nuotakai (foto)

Laikas.lt

Plaukų stilistas iš Kauno, vardu Ernestas, ką tik pristatė savo debiutinę kolekciją, kurią paskyrė būtent nuotakoms. Žinoma, ne bet kokioms, o drąsioms, elegantiškoms, demonstruojančioms savo moteriškumą, mėgstančioms išsiskirti iš minios, pirmenybę teikiančioms prabangai...

„Idėja į vestuvinio įvaizdžio tematiką įnešti drąsesnių akcentų man kilo po ilgamečio darbo su kukliomis nuotakomis. Daugelio į mane dėl šukuosenos besikreipiančių būsimų nuotakų pageidavimai daugmaž vienodi: „Noriu lengvai susegtų plaukų, kuriuose dominuotų subtilios bangos“, – pasakojo Ernestas. Tad jo šukuosenų kolekcija ištekančioms moterims neša ypač svarbią žinutę, raginančią mesti kuklumą bei paprastumą šalin ir nebijoti būti drąsioms!

„Ne paslaptis, jog labai svarbu ne tik šukuosena, bet ir visuma, tad pasidomėjęs, kokią vestuvinę suknelę vilkės nuotaka ir kokie bus jos papuošalai, aš akimirksniu gaunu atsakymą, jog pasirinkta neilga minimalistinė suknelė, prie kurios bus derinamas klasikinis baltų perlų vėrinys ar vos matomi auskarai“, – toliau savo patirtimi dalijasi Ernestas. Stilistas elgiasi priešingai ir, kaip jau minėta, kuria drąsios nuotakos įvaizdį – tai prabangus kuodas, intensyvesnis makiažas, griežto silueto suknelė su „kilometriniu“ šleifu, masyvūs papuošalai, nestandartinės formos gėlių puokštė. Pasak jo, išskirtinė nuotaka savo įsimintiną dieną turi jaustis vienintele ir nepakartojama, visiškai kitokia nei daugelis nuotakų. Kitaip tariant, atrodyti taip, kaip dėl neaiškių priežasčių vengia atrodyti bene kas antra Lietuvos nuotaka. Tai pagrindinės, drąsios kolekcijos atsiradimą lėmusios priežastys.

Ernesto pristatytuose darbuose vyrauja tikslios, „švarios“ formos, ryškios tekstūros, šukuosenoms būdinga tvirtumo ir savotiško „sunkumo“ dermė. Ir, kaip sako pats plaukų stilistas, tai – kolekcija įkvėpta elegancijos, praturtinta moteriškumu, pagardinta prabangos prieskoniu... Pasigrožėkime.

, drąsios moterys, ernestas, plaukai, plauku stilistas, vestuvės, vestuvinė suknelė, vestuvinė šukuosena, vestuvinis makiažas

Naujausi komentarai
vg
2013-07-10, 21:21
Grazu :)
@D jei moters trumpesi plaukai i tuos kuodus, kaip foto, ideda toki kaip kempines burbula ar kazka panasaus, specialiai tokiom sukuosenom, kad atrodytu jog ji daug plauku turi.
Arba gali prisegti laikina sinjona(ekstensijas) :)
.
2013-06-28, 15:49
kas čia per nusivylusios namų šeimininkės
D
2013-06-19, 16:03
o ka daryti moterims,kurios neturi ilgu plauku:))?
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai