Now Reading
Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Pasiruošimas vestuvėms

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Pasiruošimas vestuvėms

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Pasiruošimas vestuvėms

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Vasaros vidury bus mano vestuvės – tą dieną norėčiau būti pati gražiausia. Norėčiau iš Jūsų gauti patarimų, kaip per ateinančius du mėnesius galėčiau palepinti savo odą, kokios procedūros būtų naudingos prieš šią šventę?

Lina

Laba diena, Lina. Jūsų laukia nuostabi šventė, ir aš džiaugiuosi kartu su jumis. Sunku patarti nepažįstamam žmogui, kai nežinai, ką jis mėgsta, kuo džiaugiasi, kokie jo „santykiai” su kosmetika… Gal geriau pasidalinsiu, ko vardan gražios odos imčiausi aš pati.

Turbūt svarbiausia, kad džiaugsmo neužtemdytų neigiamos emocijos, organizaciniai rūpesčiai ir įtampa – tuomet švytės ir veidas, ir visas kūnas. Apsupčiau save žydinčiais žiedais ir gėlių kvapais: pasirūpinčiau, kad kambariuose kasdien žydėtų kvapnios puokštės – lauko gėlių, jazminų, frezijų, bijūnų, vėdrynų, kvapiųjų rožių (laikausi atokiai nuo bekvapių ir beveidžių olandiškų pseudorožių, man jos atrodo atrodo it gerai užsimaskavę zombiai, šaltos ir piktos). Kvapai neįtikėtinai veikia mūsų pasamonę, o gėlių kvapai ir spalvos moteris tiesiog pakelia nuo žemės bei suteikia švytėjimo, joms pačioms to nepastebint.

Mano oda, drabužiai, apatiniai ir lovos baltiniai būtinai turėtų subtiliai dvelkti gėlėmis, todėl kasdien gerčiau rožių vandens ir rožių žiedų ekstrakto kapsules. Tai lyg kokie geriami kvepalai (nors tai ir nėra rožių kapsulių pirminė paskirtis) – po 1-2 valandų kvapiosios molekulės su kūno skysčiais atsiranda ant odos ir gleivinių paviršiaus, ilgainiui vos juntamai prakvimpa ir viskas, su kuo liečiasi oda – baltiniai, drabužiai… Kad nuo rožių ekstrakto atsigauna ir suspindi oda, jau ir neminėsiu (dėmesio: subtiliu kvapu nepasidžiaugsite, jei valgysite aštrų maistą, kūno ir išskyrų kvapą labai pakeičia česnakai, svogūnai, paprikos, žuvis, rūkyta ir raudona mėsa). Gerčiau daug vandens (aromatizuoto arba gryno), kad oda būtų drėgna ir gyvybinga.

Kas dar?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

  • Veido ir kūno odos tonizuojamasis šveitimas su kavos tirščiais – 2k/sav.;
  • Veido tonizavimas ir plaukų kondicionavimas bei kvėpinimas hidroliatais – tuberozų, rožių, paridžatų, citrinžolių, čampakų, ramunių,– kasdien;
  • Arba baltojo moliohidroliato kaukės veidui (baltajį molį sumaišyti su hidrolatu, įlašinti kvapnaus eliksyro, abrikosų aliejaus, eterinių aliejų pagal norą ir odos poreikį; užtepti storu sluoksniu ant veido; pabūti, po 10min nuplauti) – 2k/sav.
  • Aromatinės ir aromaterapinės vonios – receptų rasite čia.
  • Masažai veidui, kūnui – pagal pomėgį ir poreikį: kuo dažniau, tuo odai geriau.

Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected].

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top