Now Reading
Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Riebi oda

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Riebi oda

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Riebi oda

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Rūta, labai prašau jūsų pagalbos – mano oda labai riebi, labai blizga… Nebežinau, ką daryti, niekas nepadeda, atrodo lyg būčiau veidą išsitepusi aliejumi… Kaip man su tuo kovoti?

Dominyka

Dominyka, svarbiausia, nesistenkite odos riebalų mažinti juos sausindama ir valydama. Kai riebalus nuvalote, oda gauna signalą, jog riebalų trūksta, ir ima jų gaminti daugiau, taigi, patenkate į uždarą ratą.
Elkitės priešingai – tepkite veidą aliejais, kad oda „suprastų“, jog riebalų gana, ir sumažintų jų gamybą. „Similia similibus curantur“ (lot.) – panašus gydo panašų. 

Riebiai odai tinka nerafinuoti simondsijų (jojoba), graikinių riešutų, vynuogių sėklų aliejai, mišinys RIEBIAI ODAI. Kaip aliejus naudoti? Kelis aliejaus lašelius paskirstykite ant šlapios odos ir leiskite susigerti.
Keletą kartų per dieną purkškite veidą mastikos sakų vandeniu – jis sutraukia riebalus ir panaikina blizgesį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Veidą prauskite tik šaltu arba drungnu vandeniu, nes karštas vanduo nuplauna nuo odos riebalus ir oda stengiasi praradimą kompensuoti gamindama dar daugiau riebalų.


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected].

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top