Lyg kaliausė apsileidusi aktorė virto sunkiai atpažįstama porcelianine lėle (foto)

Alfa.lt

Aktorė Helena Bonham Carter (47) – ne iš tų moterų, kurios itin kruopščiai rūpintųsi savo grožiu ar sektų mados naujoves. Anaiptol, tiek ant raudonojo kilimo, tiek ir realiame gyvenime ji laužo taisykles ir rengiasi neįprastai ar net keistai.

Dažnai kasdienybėje moterį galima išvysti susivėlusią, be makiažo ir apsivilkusią kelis sluoksnius įvairių drabužių. O ir pasirodžiusi prestižiniuose apdovanojimuose ar viešuose renginiuose savo stiliumi nelabai kuo išsiskiria. Nebent tai, kad tuo metu ji neatsisako makiažo ir susišukuoja plaukus: o tai – jau daug.

Todėl britų žurnalo „Vogue“ sprendimas, kad žvaigždė papuoštų jų priedo „Ageless Style“ liepos mėnesio viršelį, daugeliui buvo kiek netikėtas. Tačiau išvydę išankstinį rezultatą, ne vienas buvo maloniai nustebęs.

Aktorė atrodė sunkiai atpažįstama – tarsi „porcelianinė lėlė“. Ji vilkėjo dailius ir prabangius apdarus, o puikiai parinktas makiažas ir į viršų sušukuoti plaukai atskleidė įstabius moters veido bruožus. Žinoma, niekas nė neabejoja, kad prie to prisidėjo nepamainomas pagalbininkas „fotošopas“, bet akivaizdūs išvaizdos pasikeitimai – nenuginčijami.

Panašu, kad pasakymas, jog kiekviena pelenė gali tapti įspūdinga gražuole, – ne iš piršto laužtas: tereikia gražiai apsirengti ir pasidažyti. Tokia šių dienų tikrovė.

aktorės, užsienio įžymybės, Vogue, Žymūs žmonės

Naujausi komentarai
c
2013-06-14, 22:23
kaliausės neprastaburniai jūs patys, o Helena - išskirtinio talento aktorė. O jos nesuvaldomi plaukai visad buvo jos stilius, netgi asmenybės bruožas. pažiūrėkit room with a view, ji ten jaunesnė
A.
2013-06-12, 22:38
Labai graži aktorė su nuostabiu stiliumi. Kad ne nuo podiumo nereiškia kad kaliausė, stebinat savo neišprusimu.
2013-06-12, 20:45
Na, kaip taip galima? "Lyg kaliause apsileidusi"; "susivelusi"? Jos tokie naturalus plaukai! Nejau einant i papludimy reikia darytis sukuosena ir vakarini makiaza? Apgailetina, kad zmones vertina pagal ju isvaizda, o ne darbus. Helena begalo nuostabi ir talentinga aktore, kodel straipsnyje apie tai net neuzsiminta? Tapome labai pigia tauta.
iev
2013-06-12, 20:35
svarbiausia - gera aktorė
Paulius
2013-06-12, 18:30
Tokia antraste, kad pagalvojau, jog klubas.lt raso, taigi popiete su seima tai ne vogue fotosesija - neprivalai atrodyt dieviskai
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai