Sekmadienio receptas - indiškas MANGO LASSI kokteilis

Laikas.lt

Jau tampa įprasta, kad sekmadienį pradedame drauge su Brigita ir jos tinklaraščiu „Tasty Art“. Jei dar nespėjote susipažinti, trumpai apie juos abu.

Brigita šiuo metu gyvena ir gamina Italijoje. Pasak jos, namie ruoštas maistas yra vienijantis, jaukus, sveikas ir leidžia nuobodžią kasdienybę padaryti šviesesne ir idomesne. „Tasty Art“ – akivaizdus to įrodymas. Brigita jį vadina: „Asmeniniu tinklaraščiu apie maistą, meilę gyvenimui ir kitas smulkmenas.“

Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvus dienoraščio nusirašėme receptą „Indiškas mango lassi kokteilis“. Nenurykite liežuvio.

Trukmė: 10 min.

Porcijos: 2

Reikia:

  • 1 mangas,
  • 1 stiklinė natūralaus becukrio jogurto (tiks ir sojų),
  • 6-7 ledo kubelių,
  • 1/2 stiklinės vandens,
  • 2-3 v. š. cukraus,
  • žiupsnelio vanilinio cukraus,
  • žiupsnelio malto kardamono,
  • skaldytų pistacijų riešutų (nesūdytų).

Mangą nuplaukite, nulupkite, išimkite kaulą ir supjaustykite kubeliais. Į plaktuvą supilkite jogurtą, vandenį, sudėkite mango, ledo kubelius, įberkite cukraus, kardamono ir vanilinio cukraus. Plakite elektriniu maišytuvu 4-5 sekundes. Supilkite į stiklines, taures ar puodelius ir viršų pabarstykite nesūdytais pistacijų riešutais. That’s it!


kokteiliai, mango lassi, receptas, savaitgalio receptas, tasty art

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai