Gerai Gerai: „Albumo N-18 nežymėjome, bet jis skirtas tik susiformavusiems žmonėms“

Laikas.lt

Vilius Tamošaitis, muzikiniame pasaulyje besislepiantis po Gerai Gerai pseudonimu, „Loftas Fest 2013“ nuspalvino rekordo siekimu. 5 valandas be pertraukų vieną kūrinį grojusį vaikiną kolegos ir aplinkiniai tuomet tikino, kad po tokio performanso dainos niekada niekas nebenorės klausyti. Visgi jie buvo neteisūs, mat iškart po pasirodymo ėmė plūsti gerbėjų prašymai paviešinti rekordo pasiekusią dainą.

Atsižvelgdamas į klausytojų norus Gerai Gerai dovanoja kompoziciją „Late at Night“ ir kartu pristato du metus brandintą mini albumą mistiniu pavadinimu „FG12“.

„Kurdamas muziką, generuodamas idėjas ir laikydamas kone visus keturis ankstesnio projekto kampus turėjau begalę minčių kitokioms dainoms. Per ilgą laiką susikurti rėmai trukdė visapusiškai realizacijai, tad dabar tiesiog netveriu savo kailyje kai senos idėjos įgauna fizinį pavidalą“, - albumu „FG12“ džiaugiasi Gerai Gerai.

Kas užkoduota su Kamile Kielaite-Kami įrašyto darbo „FG12“ pavadinime, prodiuseris kol kas neatskleidžia, bet mini, kad tokiu pačiu vardu esančią dainą derėtų klausyti tik susiformavusiems žmonėms. „Ženkliuko N-18 nedėjome, bet norėčiau, kad pagrindinę albumo dainą „FG12“ klausytų tik tie žmonės, kurių gyvenimo vertybės galutinai susiformavusios. Joje kalbama apie narkotikus, jas vartojančias vienuoles. Tai labiau mitas, pasakojimas, šiek tiek utopija ir ironija. Tekstą reikia būtent taip ir priimti, pritaikyti savo požiūriui.“

Darbas šiuo metu platinamas internete, bet greit limituotu tiražu pasieks ir gatves. „Šiais laikais labai mažai kas perka kompaktinius diskus. Tuos žmones įvardinčiau melomanais ir mirtinais gerbėjais. Būtent dėl to visą dėmesį koncentruojame į internetą, kur mūsų muziką galės išgirsti kiekvienas norintis. Jei darbas patiks, visada galima įsigyti skaitmeninę jo versiją ar albumą, kurį galėsite pasidėti į kolekciją“.

Gerai Gerai feat. Kami - Late At Night (daina, su kuria buvo pasiektas 5 valandų rekordas)

FG12, Gerai Gerai, lietuviska muzika, muzika, N-18

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai