Now Reading
Sekmadienio receptas – TUNA SALAD sumuštiniai

Sekmadienio receptas – TUNA SALAD sumuštiniai

Sekmadienio receptas -  TUNA SALAD sumuštiniai

Laikas.lt

Ir vėl sekmadienį pradedame drauge su Brigita ir jos tinklaraščiu „Tasty Art“. Jei dar nespėjote susipažinti, trumpai apie juos abu.

Brigita šiuo metu gyvena ir gamina Italijoje. Pasak jos, namie ruoštas maistas yra vienijantis, jaukus, sveikas ir leidžia nuobodžią kasdienybę padaryti šviesesne ir idomesne. „Tasty Art“ – akivaizdus to įrodymas. Brigita jį vadina: „Asmeniniu tinklaraščiu apie maistą, meilę gyvenimui ir kitas smulkmenas.“

Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvus dienoraščio nusirašėme receptą iškylai gamtoje Tuna salad sumuštiniai“. Jeigu, žinoma, juos iki ten turėsite valios nusinešti…

Trukmė: 10 min.

Porcijos: 1

Reikia:

  • 1 šviežios, mažesnės prancūziškos duonos (baguette),
  • 2 šaukštų lieso majonezo,
  • 1/3 tuno filė konservų,
  • 1/2 kietai virto kiaušinio,
  • kelių lapų kiniškų salotų,
  • šiek tiek pjaustytos saldžiosios paprikos,
  • traškių marinuotų agurkėlių riekelių,
  • baziliko lapelių,
  • šviežiai maltų juodųjų pipirų ir druskos,
  • provansiškų ar itališkų žolelių prieskonio mišinio.

Prapjaukite batoną, dali minkštimo galite išimti. Patepkite vidų majonezu ir sudėkite salotų lapus. Nupilkite konservuotų tunų vandenį (ar aliejų), atsargiai įdėkite dalį tuno konservų į sumuštinį. Įdėkite pjaustytos paprikos, agurkėlių, pusę kiaušinio padalinkite į dvi-tris dalis ir atsargiai įdėkite į sumuštinį. Papuoškite baziliko lapeliais ir užbarstykite pipirų, druskos bei žolelių prieskonių. Dailiai supakuokite ir neškitės į pikniką!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top