Juokingai genialūs, bet neprigiję išradimai (foto)

Laikas.lt

Taip jau yra su tais išradimais – vieni gimsta visai atsitiktinai ir nieko nesitikint užkrauna išradėjui (ar tam, kuris greičiau suskubsta patentuoti) milijardus, o kitems tenka pašvęsti ilgus gyvenimo metus ir likti nieko nepešus.

Na, bet niekada nereikėtų numoti ranka. Kad ir kaip keistai daugelis jų atrodytų, galbūt pakaktų tik kiek patobulinti, mokėti pristatyti ir... pasiimti milijonus!

Šukos praplikusiems

Radijo skrybelė

Pypkė dviem

Dviratis amfibija

Kūdikio gryno oro maniežas

Vieno rato dviratis

Cigaretės laikiklis dviem

Kūdikio nešioklė

Blogo oro kaukė (nuo lietaus, pūgos...)

Plaukų džiovintuvas

Dujokaukė arkliams

Kaklo laikiklis (pasukus galvą kaklą pradeda durti)

Pianinas gulintiems

Tinklas pėstįjį partrenkus

Plaukimo kostiumas

Dušo galvos apdangalas

Pypkės apsauga

Akiniai skaitymui gulint

Prietaisas vaikams mokytis vaikščioti

Šeimos dviratis

idomus isradimai, juokingi isradimai, seni isradimai

Naujausi komentarai
2020-03-07, 23:42
Noriu neribotai padėkoti šiam puikiam vyrui, vardu Dr ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, mano vyras paliko mane pas kitą moterį vien todėl, kad turėjome nedidelį nesusipratimą. jis paliko mane ir pažadėjo, kad daugiau niekada nebegrįš pas mane. Aš verkiau visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada „Instagram“ tinkle pamačiau dalijamąsi liudijimu, kurį pateikė ANGELA DAVIS. Aš jam atsiųstu el. laišką ir papasakosiu savo problemas, kurias turiu su savo vyru, ir jis pažada grąžinti jį namo per 3 dienas. iš tiesų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti savo vyrą per 3 dienas, kurias jis pažada, o mano vyras grįš pas mane ir pažadės mane mylėti amžinai ir maldaus manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas dr. ODION ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, kokia esate teisinga. Aš taip pat noriu visiems pasakyti, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODION už viską, ką jis padarė dėl manęs. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingas, teisingas ir pažada mylėti mane amžinai, aš pažadėjau. kad visi, kuriuos žinau, niekada neturės santykių problemų, susisiekite su juo el. paštu; ([email protected]) arba taip pat galite kreiptis į jį numeriu +2349060503921.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai