Now Reading
Priklausomybė nuo botokso aktorės lūpas pavertė beformėmis (foto)

Priklausomybė nuo botokso aktorės lūpas pavertė beformėmis (foto)

Priklausomybė nuo botokso aktorės lūpas pavertė beformėmis (foto)

Alfa.lt
Dailymail.co.uk nuotr.

Buvusi populiaraus TV serialo „Melrose place“ žvaigždė Lisa Rinna (49) neslėpė, kad ne kartą teko pasinaudoti grožio specialistų paslaugomis, o botoksą ji naudojo ir dažniau. Tačiau dėl tokio savo pomėgio Lisa turėjo sumokėti nemenką kainą – trokštamas rezultatas išėjo visiškai ne pagal planą.

Po kelių nesėkmingų botokso injekcijų moters viršutinė lūpa prarado formą ir dabar atrodo ne itin dailiai. Panašu, kad tai nė kiek jos neatbaidė nuo tolimesnio injekcijų naudojimo.

Prieš kelias dienas aktorė buvo pastebėta išeinanti iš jogos užsiėmimų. Laisvus sportinius drabužius vilkėjusi aktorė, išvydusi paparacų blykstes, atrodė nelabai patenkinta tokia kompanija, todėl kiek galėdama bandė paslėpti veidą. Kaip vėliau paaiškėjo, toks garsenybės elgesys – nėra be priežasties.
Ištinusios moters lūpos liudija, kad neseniai jai buvo atlikta dar viena grožio procedūra. Panašu, kad paburkimas dar nebuvo visiškai praėjęs. O gal ir vėl rezultatas išėjo ne toks, kokio buvo tikėtasi?

Panašu, kad L. Rinna bet tokiomis priemonėmis nori ištaisyti praėjusių procedūrų nepavykusius padarinius, tačiau ar jai pasiseks? O gal tai dar labiau subjauros moters grožį?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top