Now Reading
Atsinaujinęs „Tarantino“ kviečia visus užbaigti vasarą

Atsinaujinęs „Tarantino“ kviečia visus užbaigti vasarą

Atsinaujinęs „Tarantino“ kviečia visus užbaigti vasarą

Po vasaros atostogų atsinaujinęs klubas „Tarantino“ kviečia audringai užbaigti karščiausią sezoną. Rugpjūčio 27 d. paskutinių vasaros naktų nuodėmes siausdami už pulto pažadins Viktoras Diawara, John Bool ir Lorene.

Pasitikti rudenį vis dar alsuojant vasaros ritmu „Tarantino“ kvies atsišviežinęs ir pasiruošęs naujam vakarėlių maratonui. Po mėnesio pertraukos Vilniaus senamiestyje įsikūręs „Tarantino“ pasitiks klubinėtojus atsinaujinusiu interjeru ir dar didesne doze linksmybių.

Penktadienį vyksiančiame „Summer Ending Party“ primindamas festivališkas vasaros emocijas gros Viktoras Diawara. Birželio pabaigoje „Tarantino“ palapinėje festivalyje „Be2gether” šėlę linkmybių vaikai neabejotinai paliudys, kad Vee užvirė audringiausią vakarėlį, sunaikinusį laiko ribas. Tą patį jis žada pakartoti ir artėjantį savaitgalį.

Vasaros finalui geriausias savo plokšteles taip pat ruošia sostinės šokių aikštelių mylėtojams gerai pažįstamas prancūzas John Bool. O dar daugiau aistros ir moteriško žavesio „Summer Ending Party“ metu įneš Lorene, šįkart atsistosianti ne prie mikrofono, o DJ pulto.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Klubo „Tarantino“ vakarėlių rengėjai teigia, kad „Summer Ending Party“ bus įžanga į ruošiamus naujus ir intriguojančius naktinio gyvenimo projektus. Į karštas staigmenas žadantį vakarėlį visi, atėję iki vidurnakčio, bus įleidžiami tik už vasarišką šypseną.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top