Aktorius Dolphas Lundgrenas imasi režisūros

Veiksmo filmų žvaigždė Dolphas Lundgrenas kitame kino projekte tikisi stoti anapus kino kameros – aktorius planuoja režisuoti filmą apie prekybą žmonėmis.

Švedų kilmės aktorius rašo filmo scenarijų ir viliasi, kad gaus solidų finansavimą, tad netrukus galės save išbandyti ir kino režisieriaus kėdėje. „Rašau net poros filmų scenarijus. Vienas, kurį jau ketinu baigti, vadinsis „Skin Trade“ – tai bus filmas apie prekybą žmonėmis, - pasakoja D. Lundgrenas, - Tikiuosi, kad man pavyks gauti jam finansavimą ir pakviesti vaidinti žinomų kino žvaigždžių. Aš pats – filmą režisuočiau ir atlikčiau jame kokį nors mažesnį vaidmenį.“

Veiksmo filmų žanre išgarsėjęs aktorius ketina nerti į dramos vandenis. D. Lundgrenas neabejoja, jog tai bus rimtas iššūkis: „Kai visą laiką dirbi su veiksmo filmais, pereiti prie dramos – sudėtinga. Kai kuri filmą, kuriame žūva daug vyrukų – lengva gauti finansavimą, bet viskas visai kitaip, kai tai rimta drama.“

Aktorius filmą planuoja kurti gimtojoje Švedijoje. „Noriu ką nors padaryti Švedijai, apie Švediją arba Švedijoje,“ – teigia D. Lundgrenas.

Imtis režisūros jį galėjo paskatinti ir puikus aktoriaus Sylvesterio Stallones pavyzdys. Šiuo metu kino teatruose rodomas naujausias jo veiksmo filmas „Nesunaikinami“ – S. Stallone yra šio filmo režisierius, prodiuseris ir scenaristas, o D. Lundgrenas filme atlieka vieną pagrindinių vaidmenų.

Juosta tokia sėkminga, kad jau antrą savaitę yra pelningiausias filmas JAV. Puikiai jam sekasi ir Lietuvos kino teatruose.

Laikas.lt

Dolphas Lundgrenas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai