Now Reading
Dizainerė Daiva Urbonavičiūtė pristato prabangius juvelyrinius akinius

Dizainerė Daiva Urbonavičiūtė pristato prabangius juvelyrinius akinius

Dizainerė Daiva Urbonavičiūtė pristato prabangius juvelyrinius akinius

Laikas.lt

Vienus prabangiausių akinių ženklų – „Chrome Hearts“ ir „Gold & Wood” – su malonumu dėvi pasaulio turtingieji ir įžymybės. Neseniai juos atrado ir dizainerė Daiva Urbonavičiūtė nusprendusi derinti šiuos išskirtinius akinius prie savo kurtų rūbų.

“Mane šie akiniai sužavėjo savo dizainu ir kokybe. Tai labiau papuošalas ar unikalus aksesuaras, nei akiniai” – tokio pasirinkimo priežastis atskleidžia D. Urbonavičiūtė. Gegužės 30 dieną, kartu su akinių importuotoju „Optic City”, dizainerė pristatys rankų darbo akinius savo klientams. Šia proga, naujausi 2013 metų akinių modeliai į renginį bus atvežti tiesiai iš Rygos. Kartu D. Urbonavičiūtė pristatys ir naujus dizaino namų “Zoraza” suknelių modelius, prie kurių bus derinami šie prabangūs akiniai.

„Chrome Hearts“ 1989 metais įkurtas amerikiečių baikerio Richard Stark, išaugo į tarptautinį prekės ženklą, kuris sėkmingai užėmė prabangių juvelyrinių akinių rinkos nišą. Jų gamyboje naudojama daug brangiųjų metalų, nuo sidabro iki 22 karatų aukso. Taip pat odos ir egzotiškos medienos. Patys brangiausi puošiami deimantais ir rubinais. Kiekvienas akinių modelis gaminamas rankomis, labai daug dėmesio skiriant detalėms, todėl „Chrome Hearts“ kolekcija gimsta ne anksčiau kaip per 7-8 mėnesius.
Dėl aukštos kokybės juos pamėgo garsenybės, tarp kurių yra dainininkai Elton John, Seal ir Cher; dizaineriai Karl Lagerfeld ir Yves Saint Laurent; aktoriai Eva Longoria ir Tom Cruise bei supermodelis Heidi Klum.

 

„Chrome Hearts“ turi tik keletą parduotuvių Amerikoje, Azijoje ir Europoje. Kiekviena akinių pora yra unikali, turinti savo septynženklį numerį ir autentiškumą patvirtinantį sertifikatą. Lietuvoje šiuos akinius galima įsigyti „Optic city“ salone, Vilniuje.

Dar vieni išskirtiniai akiniai, „Gold & Wood“, gaminami Liuksemburge iš ekologiškų medžiagų, aukso, titano, buivolo rago ir tropinių augalų medienos, kiekvieną akinių pora šlifuojant ir graviruojant rankomis. Šių akinių gamyba užtrunka mažiausiai tris dienas, kas suteikia šiems akiniams unikalumo, o jų savininkams užtikrina subtilios prabangos pojūtį. „Gold & Wood“ firmos akinių rėmelių gamybos meistriškumas yra vienintelis toks visame pasaulyje. Tai įrodo ir optikos parodose gauti apdovanojimai.

Porą savaičių po renginio „Chrome Hearts“ ir „Gold & Wood” akinius bus galima apžiūrėti dizaino namuose „Zoraza“ (Stiklių g. 9).

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top