Now Reading
Birželio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Birželio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Birželio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Alfa.lt

Birželio pradžioje nepatartina imtis ambicingų projektų. Priešiškas Neptūno ir Marso poveikis sumažins energingumą. Grės pavojus perdegti, išbarstyti jėgas smulkmenoms, todėl pernelyg pretenzingi planai nepasiseks. Nuo mėnesio vidurio Uranas suteiks kūrybingumo, nors susikoncentruoti į vieną dalyką vis dar bus nelengva. Kai Saturnas ir Neptūnas antroje birželio pusėje ims siųsti palankią energiją, pradės pildytis realistiškos svajonės tiems, kurie nesėdės sudėję rankų ir varnų negaudys.

AVINAS (03.21–04.20)

Laisvės ilgesys

Aviną birželio mėnesį apims nuotykių troškimas. Tai bus tikrai geras metas eksperimentuoti ir išbandyti naujus dalykus, ypač darbe. Avinas trykš energija, bus veikus ir kūrybingas. Viršininkui tai tikrai patiks!
Vedusių Avinų antroji pusė jausis apleista ir priekaištaus. Nesiimkite gerai neapsvarstytų išsilaisvinimo žygių, dėl kurių paskui tektų smarkiai gailėtis.

Nesusipratimai bendraujant su antrąja puse ar kitais artimaisiais periodiškai gadins nuotaiką ir alins nervus. Birželio mėnesį, kai turėsite daug energijos, sąmoningai pasistenkite pašalinti iš kelio visus nesutarimus ir pataisyti santykius su brangiais žmonėmis. Tada visose gyvenimo srityse užsitikrinsite puikias pozicijas ir galėsite geriau susikoncentruoti į savo užduotis. Atsikratyti streso padės fizinis krūvis.

Stenkitės kuo daugiau judėti.

JAUTIS (04.21–05.20)

Dangaus ženklai

Jeigu Jautis birželio mėnesio pradžioje jausis labai prislėgtas, per daug išvargintas darbų ir rūpesčių, tai bus žvaigždžių ženklas jam, kad reikia kažką skubiai keisti. Žvaigždės stengsis sukrėsti Jautį, kad šis praregėtų. O tai galima padaryti tik dar labiau apsunkinant padėtį. Gilios krizės išvengsite, jei laiku imsitės veiksmų ir sumažinsite tai, ko jūsų gyvenime yra per daug.

Mėnesio pabaigoje pradės akivaizdžiai sektis, gerus tikslus ir moralius ketinimus pavyks įgyvendinti. Daugiau pasitikėkite kitais žmonėmis ir priimkite siūlomą pagalbą. Jei išvengsite nesusipratimų darbe ir namuose, aiškiau galėsite įvertinti savo elgesį ir priimti teisingų sprendimų.

DVYNIAI (05.21–06.21)

Atotrūkio metas

Birželio mėnesį išsaugoti savitvardą ir laikytis disciplinos Dvyniams seksis sunkiau nei bet kada. Sugebėjimas susikoncentruoti bus lygus nuliui, mintys taps padrikos, žvilgsnis – išsiblaškęs. Atidėkite visus varginančius įsipareigojimus ir pasiimkite atostogų ar bent susitikite su draugais ir pasilinksminkite. Ezoteriniai dalykai ir socialinės akcijos dabar seksis geriausiai.

Nusivylimus žmogumi, su kuriuo susiejote savo gyvenimą ar troškote susieti, visada sunku įveikti. Pasinaudokite energijos antplūdžiu mėnesio viduryje ir ženkite didelį žingsnį į priekį. Nesigręžiokite atgal ir būkite atviresni savo artimiesiems. Toks elgesys apsimokės. Sulauksite netikėtos pagalbos ir išvengsite papildomų nusivylimų.

VĖŽYS (06.22–07.21)

Atsiribojimo pamokos

Birželio mėnesį Vėžys bus emociniame pakilime. Jis atras naujų sugebėjimų, kuriuos turėtų panaudoti. Pagerės meilės reikalai ir darbo rezultatai. Antroje mėnesio pusėje jis sulauks netikėtos džiugios žinios. Svarbu nepamiršti, kad vis dėlto reikia išlikti santūriam, nes arogancija gali kliudyti sėkmei.

Patarimas Vėžiui: nesileiskite įtraukiami į valdžios žaidimus, jūs pralaimėsite. Jei kas nors būtinai norės dominuoti ir jus užvaldyti, tai turi būti jo problema. Jums nebūtina su juo prasidėti. Ar manote kitaip? Atsiribojimas kartais būna stipresnis poelgis, nei manote. Su savo sveikata patartina elgtis atsargiai, nes jūs per dažnai ja rizikuojate.

LIŪTAS 
(07.23–08.23)

Šlovė ir garbė

Marsas ir Jupiteris birželio mėnesį bus nusiteikę padėti Liūtui siekti savo tikslų. Gerai žinančiam, ko nori, veikliam Liūtui pagalba iš šalies atsiras kaip pagal iškvietimą. Jis turės visus šansus įgyvendinti savo planus, sulaukti šlovės ir pripažinimo. Ir piniginių problemų birželio mėnesį Liūtas nepatirs. Svarbiausia, kad jis pasistengtų pats – jo tikslai yra to verti.

Patarimas Liūtui: net susisaisčius su partneriu ar esant priklausomam nuo kitų žmonių galima jaustis laisvam. Pasinaudokite šiuo laisvės pojūčiu, kad įgyvendintumėte savas idėjas, nes birželio mėnesį tai padaryti bus lengviau nei bet kada. Jūsų laukia dideli netikėtumai, kurie pasirodys besą tik į gera. Su nauja energija net mažas kliūtis bus lengva įveikti.

MERGELĖ (08.24–09.23)

Atgiję pojūčiai

Birželio mėnesį Mergelės žavesys, taktas ir nuoširdus rūpinimasis kitais sulauks atgarsio. Gyvenimo partneris ims labiau vertinti ir rodyti daugiau dėmesio. Galimos naujos pažintys. Vienišiams yra didelė tikimybė užmegzti jaudinamą meilės romaną.

Patarimas Mergelei: neturėtumėte investuoti į naujus projektus ir pažintis per daug emocijų. Vykite šalin baimę, kad gali tekti nusivilti. Kitaip patys sugadinsite tai, ką gero žvaigždės jums yra numačiusios. Jeigu sukaupsite drąsos, pavyks išvengti nusivylimų.

Darbe nesileiskite varomi iš proto visokių gudročių ir visažinių. Jūs žengiate teisingu keliu, ir vadovaukitės savo galva. Nepaisant to, jums praverstų truputis permainų, per daug rutinos kelia nuobodulį. Atgaivinkite savo pojūčius per trumpas atostogas. Ramybės fazės jums yra būtinos, kad išsaugotumėte fizinę ir psichinę sveikatą.

SVARSTYKLĖS (09.24–10.23)

Vidinės pusiausvyros paieškos

Birželio mėnesį Svarstyklės negalės ramiai nustygti vietoje. Ir nėra ko stebėtis, nes joms tai bus jaudinantis laikas. Jos per ilgai visiems nuolaidžiavo „dėl šventos ramybės“. Birželio mėnesį Svarstyklės pajaus poreikį maištauti ir sukilti. Tai nebus gera taktika. Verčiau reikėtų pasistengti atstatyti savo vidinę pusiausvyrą nei bandyti išgelbėti tai, ko jau neįmanoma išgelbėti.

Patarimas Svarstyklėms: savigrauža, dvejonės ir pesimizmas gali turėti neigiamų pasekmių. Todėl pasinaudokite savo jėgų antplūdžiu ir ryžkitės žengti nauju keliu. Praeities įvykius reikia pamiršti. Jie tik trukdo naujiems siekiams. Kai pradžia bus padaryta, visa kita pavyks įveikti lengvai. Jei nesnausite, birželio mėnuo bus geras.

SKORPIONAS (10.24–11.22)

Atsisveikinimas su atgyvenomis

Birželio mėnesį Skorpionas pajaus, kad turi atsisveikinti su kažkuo, kas jam nebereikalinga ir tik trukdo klestėti. Atsikratęs balasto, jis galės pasiekti savo įtakingumo ar kūrybiškumo viršūnę, priklausomai nuo jo asmeninių prioritetų. Po ilgo ieškojimų ir blaškymosi periodo pagaliau įsivyraus pastovumas ir pasitenkinimas, kurio jis seniai troško. Kartais žmogui užtenka žengti vieną mažą žingsnelį, kad išeitų iš savo šešėlio. Intuicija ir drąsa bus geriausi Skorpiono palydovai birželio mėnesį.

Patarimas Skorpionui: ryžtingai paleiskite tai, kas seniai nebėra gyvybinga. Tai gali būti varginantys žmonės, nereikalingi daiktai ar įpročiai. Nesvarbu, kad išsiskyrimas gali atrodyti skausmingas. Jupiteris padės jums suvokti tokio apsivalymo prasmę, ir sužinoti, kad kiekvienas atsisveikinimas – nauja pradžia.

ŠAULYS (11.23–12.21)

Netikras aliarmas

Birželio mėnesį Šauliui svarbiausia bus kontaktai su kitais žmonėmis. Jo širdis trokš meilės. Pasitaikys gerų šansų jaudinančiam susitikimui. Tačiau jam svarbu būti atsargiam: Neptūnas aptemdys jo sugebėjimą blaiviai vertinti.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Patarimas Šauliui: jeigu pajausite vidinį pavojaus signalą, neignoruokite jo. Skubiai pasitraukite į šalį, kad ramiai galėtumėte paanalizuoti, kas vyksta. Jums gresia didelis pavojus būti apgautam ir apsigauti pačiam. Ne kiekvienas sutiktas žmogus pasirodys besąs tas, kuo dedasi.

Venkite bet kokio kitų žmonių įžeidinėjimo, nes tai mes ant visos jūsų veiklos blogio šešėlį. Dėmesingai išklausykite kitų patarimus ir į juos atsižvelkite, jie gali būti jums labai naudingi. Atsikratykite visažinio teisuolio povyzos. O savų sumanymų ir sprendimų neskubėkite garsiai skelbti ir atskleisti kitiems pirma laiko. Tada galėsite sėkmingai žengti savo užsibrėžtu keliu. Saugokite savo sveikatą, nes jai birželio mėnesį iškils grėsmė.

OŽIARAGIS (12.22–01.20)

Pergalingas žygis

Ožiaragis birželio mėnesį pašalins visas kliūtis iš savo kelio. Jo profesiniai projektai turės pasisekimą ir sistemingai stumsis į priekį. Merkurijus ir Venera birželį parūpins malonių kontaktų, flirtas nuteiks jį pakilai. Ir finansiškai viskas klostysis puikiai.

Patarimas Ožiaragiui: atsiribokite nuo viešosios nuomonės, neleiskite nedoriems žmonėms manipuliuoti jumis, veikite savo galva, tada jums niekas negalės pakenkti. Jeigu gerai apsvarstysite savo sprendimus, galėsite išvengti neigiamų pasekmių. Neparodykite kitiems savo nepasitikėjimo savimi ir dvejonių. Naujos pažintys bus naudingos. Kad išsaugotumėte gerą savijautą, atvirai pasikalbėkite su žmonėmis, kuriais pasitikite. Ir netingėkite sportuoti.

VANDENIS (01.21–02.19)

Socialinių kontaktų tinklas

Vandenis birželio mėnesį užmegs naudingų kontaktų, kai kurie jų bus tiesiog aukso verti. Jie padės sutvirtinti sunkiai pasiektą gerą padėtį darbe. Visą mėnesį Vandeniui netrūks nei energijos, nei gerų idėjų, todėl darbinius sunkumus jam pavyks lengvai įveikti.

Meilės sferoje didelių permainų neįvyks. Naujos pažintys apsiribos maloniu flirtu. Jei vienišas Vandenis sugebės visą mėnesį išsaugoti ryšį su nauja simpatija, tai liepos mėnesį santykiai taps rimti. Susituokusiems vandeniams gresia konfliktai su partneriu, kuriuos jiems pavyks žaismingai ir diplomatiškai užgesinti. Pajamos išliks stabilios, tačiau santaupų geriau be reikalo nešvaistyti.

Patarimas Vandeniui: atsikratykite visų abejonių ir baimės, kad kažkas gali nepasisekti ar atsitikti nemalonių dalykų. Stenkitės kuo daugiau laiko praleisti gryname ore. Taip išsaugosite sveikatą ir gerą savijautą.

ŽUVYS (02.20–03.20)

Plaukimas ant bangos

Birželio mėnesį Žuvys, kurios iki šiol kukliai tūnojo gelmėse, išplauks į paviršių. Nešamos stiprios srovės, jos be didelių pastangų sulauks pripažinimo ir atkreips į save dėmesį, ypač profesinėje srityje. Joms tereikės paprasčiausiai daryti tai, ką iki tol darė ir ką geriausiai sugeba.

Ir meilės srityje birželio mėnesį žvaigždės bus nusiteikusios padėti Žuvims, suteikti joms nepaprasto žavesio ir traukos.

Patarimas Žuvims: venkite nereikalingų pastangų, nesiblaškykite, nepasiduokite abejonėms. Stenkitės susikoncentruoti į savo tikslus. Intuicija jums padės. Netrukus sulauksite pirmųjų rezultatų. Sėkmė ir džiaugsmas teigiamai paveiks sveikatą, smulkūs negalavimai patys pranyks.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top