Ieškoma aktorė vaidybiniam filmui – ja gali tapti tu!

Laikas.lt

Bendro Lietuvos, Danijos ir Vokietijos vaidybinio filmo „Escaping Sunshine“ („Pabėgimas iš Saulės miesto“) komanda, šiuo metu pradedanti pasiruošimą filmavimams, vieną vaidmenų nutarė pasiūlyti paprastai merginai, svajojančiai apie karjerą kine ir skelbia kol kas dar niekam nežinomų talentų atranką!

„Mes ieškome talentingos merginos, kuri vaidintų aštuoniolikmetę vidurinės mokyklos absolventę, gyvenančią mažame Lietuvos miestelyje. Ši mergia svajoja apie modelio karjerą bei keliones po užsienį“, - trumpai heroję apibūdina Lietuvoje gyvenatis ir kuriants filmo režisierius iš Danijos Alanas van O. T. Andersenas.

Filmo siužetą įkvėpė šokiruojanti tikra istorija, vykusi Kopenhagoje, 2011 metų vasarą, kai Danijos policija šturmavo prekeivių žmonėmis landynę. Tą dieną pareigūnai išlaisvino jauną lietuvę, kurią pastato rūsyje buvo įkalinęs taip pat lietuvis, vertęs merginą užsiimti prostitucija.

„Nepaisant sunkios temos, „Pabėgimas iš saulės miesto“ yra filmas apie draugystę bei išdavystę. Istorija pasakoja apie dvi geriausias drauges, Astą ir Ingridą, kurios, baigusios mokyklą, išsiruošia į išsvajotą kelionę. Svajonės baigiasi, kai viena nusprendžia parduoti kitą prekeiviams žmonėmis“, - filmo siužetą pristato režisierius. 

Konkurse dalyvauti gali visos merginos nuo 18 iki 22 metų ir svajojančios apie darbą tarptautiniame kino projekte su profesionalais iš įvairių šalių! 

Prisijunkite prie mūsų profilio socialiniame tinkle FacebookSiųskite laišką su savo vardu, amžiumi, miestu, kuriame gyvenate ir nuotrauka visu ūgiu el. adresu: [email protected]. Susisieksime tik su į kitą etapą atrinktomis kandidatėmis.

Filmo „Escaping Sunshine“ kūrėjai taip pat primena, kad jų filmas tapo vienu pirmųjų meninių projektų, kuriam buvo suteikta galimybė dalyvauti kol kas dar mažai kam girdėtoje „minios finansavimo“ platformoje, skirtoje menininkų darbų finansavimui „Manymade“. Apsilankę čia, galite ne tik paaukoti kelis litus šio filmo kūrimui, bet ir sužinoti daugiau apie galimybes savo meninių sumanymų finansavimui.

aktorė, aktorių atranka, filmai, ieškoma aktorė, kinas

Naujausi komentarai
2019-08-03, 18:06
Laba diena. Norėčiau sužinoti daugiau, taip pat įgyti naujos begalo įdomios patikrties ir išbandyti save.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai